Handmålade idéer för badrumsplattor

Handmålade idéer för badrumsplattor

Handmålade badrumsplattor är ett av de bästa sätten att minska merkostnaderna för designplattor. Du kan vackert måla badrumsplattorna med de mönster och färger du vill ha och få dem att se färgglada, konstnärliga och vackra ut. Du kan också måla på gamla brickor och ge dem ett nytt uppfriskande utseende. Om du kan använda färg och penslar är det väldigt enkelt med lite tålamod som krävs för optimal effekt. Nedan följer några av de underbara badrumsplattformarna som är vackert handmålade.

handmålade blomplattor

handmålade blomplattor

Hur bra är det här badrummet? Du skulle inte få något liknande även om du betalade en dyr summa pengar. Du kanske kan anställa någon att göra det om du inte är mycket konstnärlig. Detta badrum är helt målat med vackra blommönster och blad i gröna nyanser.

vackert målade badrumsplattor

vackert målade badrumsplattor

Detta är en annan vacker badrumsplatta handmålad med pittoreska mönster där ett stort träd och djur betar över gräset. Den blå konstnärliga designen på de rena vita plattorna gör att den ser trevlig ut. Du kan också måla dem med olika färger så att de ser ännu mer färgstarka ut.

handmålade natursköna plattor

handmålade natursköna plattor

Detta är en mycket enkel handmålad kakel som enkelt kan göras hemma av vem som helst. Om du målar plattorna i rött och beige ser det ljust ut. Du kan använda denna typ av helmålad kakeldesign för att måla de gamla plattorna på nytt och få dem att se ljusa ut.

rödmålade badrumsplattor

rödmålade badrumsplattor

Om du vill ha något väldigt färgstarkt och ljust, lägg till färger i badrummet med vita plattor genom att måla med olika färger. Detta är en mycket fin handmålad kakel genom att helt enkelt måla med olika färger. Bara en streck färg och inga specifika mönster kan också få det att se vackert och attraktivt ut, och detta är ett sådant exempel av detta slag.

handmålade regnbågsplattor

handmålade regnbågsplattor

Kolla in dessa vackra handmålade Disney-brickor med bilder av Mickey. Denna typ av design kan användas i barns badrum eftersom de bara kommer att älska det. Om du kan måla detaljerna i ansiktet kan du göra det mer detaljerat eller bara måla ansiktet så som visas i exemplet. Det olika urvalet av färger som rött, svart, gult och vitt gör det mer attraktivt än att bara använda två färger

handmålade mickey brickor

handmålade mickey brickor


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*