Handgjorda väggur

Handgjorda väggur

Har du någonsin försökt göra handgjorda väggur? Om du är här för första gången bör du vara försiktig eftersom vi ger dig effektiva exempel på vad du kan göra som nybörjare. Läs vidare för mer information.

Varför försöker du inte använda trä som huvudmaterial i ett första projekt? Detta kommer definitivt att vara lätt att hitta när det gäller råvaror och det skulle vara ett bra sätt att återvinna gamla träklossar runt huset.

26-Extremt kreativa handgjorda väggur i trä

Källa: etsy

För det andra bör du också försöka använda olika färger när du målar din egen väggklocka. Det kommer att vara ett sätt att uttrycka din egen personlighet genom projektet utan att vara överväldigande.

26-Extremt kreativa handgjorda väggklockor pastell

Källa: etsy

Dessutom bör du också använda olika mönster för din väggklocka. Här är chevronmönstret som du definitivt kan använda din väggklocka med som din egen duk.

26-Extremt kreativa handgjorda väggklockor Chevron

Källa: etsy

Om du vill utforma en väggklocka för en plantskola, tänk på något som speglar barnets personlighet under vägen. I det här fallet kommer denna cykelväggsklocka definitivt att göra tricket.

26-Extremt kreativ-handgjord väggklockcykel

Källa: etsy

Ett annat sätt för dig att omforma din väggklocka är att se till att den passar hela ditt designtema. I det här fallet påminner det mig om en rustik design som passar för ett litet hus på lång sikt

Om du älskar naturen är detta den bästa väggklockdesignen du kan ha. Djurformer kan definitivt ge dig vad du vill när det gäller hantverk och kreativitet när det gäller väggur.

26-Extremt kreativa handgjorda väggur Okto

Källa: etsy

Om du har gamla vinylskivor i huset kan det vara ett bra material att använda som en nyuppfunnen väggklocka. Du behöver bara måla om det och göra ytterligare renoveringar, och du har allt du behöver för en konstnärlig väggklockdesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*