Halloween tema bröllopsidéer

Att fira ditt bröllop efter säsong är en av de roligaste och glattaste sakerna att tänka på, och Halloween är ett unikt tema att välja mellan. Du kan välja mellan olika teman, och Halloween är en typ av tema som gör att hela bröllopsuppsättningen ser helt annorlunda ut än vanligt. Om du letar efter kreativitet och spännande idéer kommer du definitivt att älska idéerna nedan.

Mittinredning:

Kolla in den här unika inredningen där du inte hittar en sådan inredning på de flesta bröllopsbord. Måla grenarna och kvistarna i mörksvart och du kan dekorera dem med fjärilar och fjädrar eller till och med med vit tråd för att få dem att se obehagliga ut.

Dessertbord:

Vad sägs om något unikt och läskigt som detta? Mini-äpplen, körsbär eller plommon kan användas som inlagda hjärtan med godisdoppning eftersom dessa sirapdroppar gör att det ser väldigt realistiskt ut.

Sittplats vid bordet:

Vanligtvis har du kanske sett blommor och andra färgglada, ljusa och livliga saker på ett bord, men det här är annorlunda och passar perfekt till ett Halloween-tema. Den svarta bordsdekoren med webbdesign och namnet, som är tryckt med en korpbild, gör att allt ser mycket hemsökt ut.

Pumpa entré dekor:

Pumpor och Halloween smälter så bra att du kan använda dem för att dekorera entréportarna. Måla pumporna i svart eller gör pumpalanternor så att entrén ser unik ut.

Skölddekoration:

Detta är ett svart skylt med röd färg som droppar som blod, och du kan skriva ett roligt välkomstmeddelande till dina gäster så att de får känslan av ämnet direkt från entrén.

Tabellnummer dekor:

Du kan fästa bordsnummer på konstgjorda häxhattar och lägga dem på borden. Du kan också använda riktiga hattar och låta dem tas som en tjänst för ditt bröllop.

Placera kortdekor:

Använd konstgjorda vampyrtänder för att placera följeslagringskorten i den. Detta kommer att se väldigt annorlunda ut och du skulle inte ha sett denna typ av eskortkorthållare någonstans. Kanske kan dina gäster bära det under temabröllopet.

Tårtdesign:

En av de olika tårtdesignerna med skalle och särskilt det vackra meddelandet som läggs till gör det till ett speciellt på din bröllopsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*