Gula vardagsrumsdesignidéer

Gula vardagsrumsdesignidéer

Funderar du på att designa ditt vardagsrum? Kolla in dessa intressanta gula vardagsrumsdesignidéer. Om du vill ha ett soligt och mysigt vardagsrum är gul det perfekta färgfönstret. Denna färg reflekterar solljuset som kommer in i ditt vardagsrum, vilket gör att rummet känns så ljust och ger en känsla av värme.

Cool gul vardagsrumsdesign

Gula vardagsrums designidéer 1

Kombination av gul vardagsrumsdesign med metallram och spegel

Gul idéer för vardagsrumsdesign 2

Gul passar bra med flera andra färger. Du kan ha ett soligt vardagsrum som är mycket mysigt och elegant. Gardiner och väggar passar bra med det gulmålade vardagsrummet. Använd små och enkla bord för att få en elegant touch.

Gul vardagsrumsdesign med en unik ljuskrona

Gula idéer för vardagsrumsdesign 3

En ljus solig gul vardagsrumsdesign

Gula idéer för vardagsrumsdesign 4

Kombinera kobolt och gult för att ge ditt vardagsrum en ny touch. Denna populära tvåfärgade färgkombination uppdaterar den traditionella kombinationen av gult och blått. Du kan måla dina väggar gula i kombination med kobolt som ramar in svartvita foton. De gula kuddarna ger mer livlighet, den blå kommer i kontakt med sin turkosa sida. En naturlig beige soffa kan göra kombinationen av gult och blått mycket attraktivt.

Gul vardagsrumsdesign med antika möbler

Gula idéer för vardagsrumsdesign 5

Gult vardagsrum med traditionella möbler och design

Gula idéer för vardagsrum 8

Om du vill ha ett utomhusinspirerat vardagsrum, börja med en solig gul väggfärg. Lägg till himmelblå och grönt gräs accenter för att slutföra designen. Vissa accenter i vitt, keramiskt och lister ger vardagsrumets naturliga utseende en tydlig touch.

Uppgradera ditt gula vardagsrum med gula motivramar

Gula idéer för vardagsrumsdesign 12

Gult vardagsrum med traditionella skåp och hyllor

Gula idéer för vardagsrumsdesign 5

Om du målar ditt vardagsrum gult är det inte det enda sättet att få ett vardagsrum med gult motiv. Du kan lägga till en djärv gul randig soffa i vardagsrummet. Kombinera den med mörkblå accenter i kuddar, ränder och fönsterbehandling för att balansera färgen. De dämpade mönstren kommer att ägna stor uppmärksamhet åt den färgglada glasvarukollektionen på andra sidan rummet.

Gul soffa som centrum för ditt gula vardagsrum

Gula idéer för vardagsrumsdesign 7

Vita ramar och gardiner i gul vardagsrumsdesign

Gula idéer för vardagsrumsdesign 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*