Grundläggande designalternativ för det moderna hemmet

Grundläggande designalternativ för det moderna hemmet

Letar du efter något annat när det gäller stil för ditt hem? För att du inte ska falla för dessa repetitiva stilar när det gäller design är det oerhört viktigt att du tänker på dessa fem grundläggande designtrender. Här är de som följer:

Den första av dessa designtrender skulle vara tropiska mönster och mönster. Vad jag gillar med dessa speciella mönster är att de är fulla av färger och olika former som säkert kommer att locka husägare att ta på sig denna typ av stil någon gång. Här är några exempel på hur ditt sovrum kommer att se ut om du någonsin väljer en tropisk stil som grund för din design.

Nytt tropiskt sängkläder från CB2 "bredd =" 919 "höjd =" 682 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/01/New-tropical-bedding-from-CB2 .jpg 919w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/01/New -tropiskt sängkläder-från-CB2-300x223.jpg 300w, http://decozilla.com/wp-content/uploads /2016/01/Ny-tropisk-bädd-från-CB2-768x570.jpg 768w "storlekar =" (maximal bredd: 919px) 100vw, 919px "> </span> </span> </p>
<p> <! - Quick Adsense WordPress Plugin: http://quickadsense.com/ -> </p>
<p style =Källa: cb2

Å andra sidan kan dessa metalliska basmaterial definitivt göra tricket för dina möbler om du vill ha något modernt och trendigt samtidigt. Du kan välja mellan olika metalltyper som definitivt kan skilja ditt hem från de andra. Jag är säker på att du till slut inte kommer att ångra dig att göra det hemma.

Metal coaster-in-black-rose gold-and-messing-tones-from-CB2

Källa: cb2

Matbord med stolar i blandad metall av CB2

Källa: cb2

Som ett tredje designalternativ kan du också blanda några av de material du redan har hemma. Från rostfritt stål till trä- och marmormaterial kommer ditt hem säkert att sticka ut på grund av de mångsidiga mönster som du kan använda för möbler och andra delar av huset som helhet.

Som ett sista alternativ kan du också leka med texturer för hemdesignen. Det fungerar mer effektivt för sovrummet eftersom du kan experimentera med olika texturer när det gäller sängöverkast, örngott och filtar. Du kan använda olika texturer, från pälsar till flanell och satinbågar. Det är helt upp till dig. Du kan också experimentera med texturer när det gäller gardiner och gobelänger för väggar och golv. Jag är säker på att du inte kommer att gå fel med detta speciella designalternativ på lång sikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*