Gratis virkmönster för filtar

Gratis virkmönster för filtar

Virkning är en ganska samstämmig konst. Medan du kan föreställa dig mormödrar med jätte trådbollar beväpnade med nålar när du tänker på virkning, har konsten faktiskt överlevt tiden och har gått från mormor till döttrar och barnbarn.

Numera trendar trenden inom ett antal områden, från damkläder och accessoarer till inredning till babyartiklar som filtar. Virkade föremål är lätta att hitta, men ibland dyra att köpa. Men de är också ganska lätta att göra när du har lärt dig handarbetet och hittat rätt mönster.

Om du redan har lärt dig att virka har vi den andra ingrediensen. I den här artikeln hittar du mönster för nästan alla typer av filtar du någonsin tänkt på. Välkommen till den här fantastiska kollektionen av gratis filtmönster.

Virkade regnbågsränder baby filt gratis mönster.

Du kan verkligen inte gå fel med denna baby filt som har en full regnbåge med färger. Mönstret består av ränder, vilket är ganska enkelt även för nybörjare. handla om Sewrella

Charlotte Free Crochet Blanket Pattern.

Denna filt är mer elegant och dekorativ än andra. Mönstret består av olika former och texturer och kommer till liv i två kontrasterande färger som ger det ett sofistikerat utseende. handla om Rescuedpawdesigns

Snökörsbär kastar gratis virkmönster.

Hur man virkar babyfilt mjuk regnbåge  Bebisfilt .
7143 Bästa K1 DC2 för hembilder |  Virkmönster, Mönster.
Gratis virkade filtmönster ⋆ Virkad Kingdom (299 gratis virkning.
Virkad kronbladsöm Babyfilt |  Daisy Farm Craf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*