Gratis virkade mönster för nybörjare

Gratis virkade mönster för nybörjare

Julen är den bästa tiden på året, säger låten. Det är dags för fred och kärlek, för ljusa färger, gåvor och ovanliga dekorationer. Kort sagt, det är dags att vara lycklig.

Höst- och vintermånaderna före jul är också ett fantastiskt tillfälle att börja virka. Du kan göra detta för att du är uttråkad hemma eller för att skapa riktigt prisvärda och unika presenter. Om du blir bra snabbt kan du till och med sticka några ”fula jultröjor” i tid för säsongen.

Men du kan fortfarande inte virka eller sticka, och vi förstår helt om du behöver bekanta dig med konsten att virka. Det är därför vi har sammanställt den här artikeln. Bli inspirerad av dessa gratis julhakmönster för nybörjare.

Virkad julgranmönster.

Med denna julgrankjol är det väldigt lätt att gå en extra mil eftersom mönstret består av enkla raka stygnrader i tre olika färger. När du lägger till den här kjolen i ditt träd är det enkelt att lägga till extra färg och glädje. handla om Mooglyblog

Virkade ministrumpor Prydnadsfritt mönster.

Fuzzy strumpor är ett klassiskt virkprojekt, men de går till trädet istället för dina fötter. Dessa färgglada ministrumpor är avsedda som ornament, men du kan också göra dem i sin ursprungliga storlek för att hänga dem vid eldstaden. handla om Sewrella

Virkmönster för julkransprydnad.

10 gratis julgranmönster |  Virkade julgranar.
Några spännande gratis jul virkade mönster för ditt hem.
Jul ängelfritt virkmönster ⋆ Virkad kung
103 bästa virka julfilmbilder |  Jul filtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*