Glöd i mörka trädgårdsidéer

Glöd i mörka trädgårdsidéer

Bland de olika trädgårdsdekorationsidéerna är glödande i den mörka trädgården en av de vackraste sakerna du kan tänka dig. Detta gör att din trädgård ser väldigt vacker ut, särskilt på natten. Dessa ljusa färger förbättrar utseendet på trädgården och gör även de enkla och små trädgårdarna mycket snygga när de ordnas ordentligt.

Trädgårds staket:

Kan du föreställa dig ett trädgårdsstaket utan kablar men fortfarande glöder i mörkret? Måla staketet med fluorescerande färger och de kommer att se väldigt unika och fantastiska ut. Dessa typer av staket är mycket sällsynta och ser också väldigt attraktiva utifrån.

Blomkrukor trädgårdsdekoration:

Måla hela blomkrukorna med fluorescerande färger och placera dem med jämna mellanrum eller i specifika mönster, eftersom dessa krukor lyser i mörkret och krukorna ser ut som belysta mönster på natten.

Trädgårdslampor med ljuspinnar:

Precis som med andra ljusdekorationer kan du helt enkelt placera murburkar längs vägen eller i hörnen med en ljuspinne så att den ser väldigt snygg ut på natten. Dessa glödpinnar får murarburken att se väldigt ljus ut och du kan också hänga dem i lyktstolpar för att ytterligare förbättra utseendet.

Monsterögon:

Du kan använda småsten, träskivor eller något cirkulärt material för att måla monsterögon. Dessa material, som är målade med fluorescerande färger i ögonmönster, kan hängas på grenarna och särskilt i buskar, så att ögonen lyser mellan bladen och det ser ut som monsterögon.

Målade träpallar:

Använd trästammar för att dekorera din trädgård och du kan också använda dessa stammar som avföring och framför allt få dem att se väldigt attraktiva ut genom att måla dem i olika färgade lysrör.

Sökväg:

Kolla in den här unika trädgårdsstigen, som är målad med lysrör, och stigarna ser synliga och glödande ut på natten. Du kan också designa vägar i olika former så att de ser unika och unika ut, särskilt på natten.

Pebble path:

Kolla in det här andra intressanta spåret där du kan släppa målade stenar längs spårets sidor och det ser annorlunda och vackert ut.

Språngbrädor:

När du dekorerar vägen till din trädgård med trappstenar kan du använda denna glöd på natten för att måla varje sten med en intressant design som denna, och den kommer att se kul ut i tider som Halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*