Genius Kitchen Makeover Idéer

Genius Kitchen Makeover Idéer

Det är känt att kök är svåra och dyra att ombygga. Materialen är dyra och layouterna är svåra att ändra på grund av vatten- och energiförsörjningen som normalt har installerats och inbäddats i väggarna under lång tid.

Av denna anledning är det en utmaning som kräver mycket engagemang, organisation, skicklighet och kreativitet att renovera ett kök med en budget, så att allt ser bra ut och i slutändan fungerar som avsett.

I den här artikeln vill vi be dig ta en titt på några geniala tips och projekt för ombyggnad av kök som förhoppningsvis hjälper dig och inspirerar dig att ta på dig uppgiften att ombygga ditt eget kök, även med en stram budget.

Skåp är ofta den dyraste delen av en köksrenovering. Det kan vara frestande att byta garderober när du renoverar ett rum som köket eller badrummet, men i vissa fall kan det vara en onödig kostnad. Om dina skåp fortfarande är i gott skick kan du anpassa deras utseende till eventuella dekorationsändringar du gör genom att ge dem en ny färg, byta knoppar och drag, eller till och med lägga till nya material och texturer i den befintliga strukturen. Du kan till och med göra det senare för att dra nytta av skåp som har använts för andra ändamål eller har mindre brister, eftersom de kan se ut som nya genom små justeringar.

Behåll befintliga skåp, men ändra färgpalett.

Det här varma, bruna köket kan ha varit en rustik dröm, men det var bara för brunt och tungt. En ny färgpalett av vitt och grått har introducerats för att helt ändra utseendet på rummet utan att byta ut det mesta av möblerna eller ändra layouten. handla om Designvibbar.

Ge din garderob en ansiktslyftning med pärlstav och färg.

Dessa traditionella köksskåp i trä var definitivt inaktuella och behövde omformas. Genom att måla skåpen i en ljusare färg, lägga till pärlstav mitt på dörrarna och byta handtag gav ägaren möblerna ett uppdaterat utseende som passar mycket bättre i deras kök. handla om källa.

Genius Kitchen Makeover Idéer som skulle spara pengar - Hati
Genius Kitchen Makeover Idéer som skulle spara pengar  Platt.
Hur man gör: DIY köksrenovering för under $ 50
Genius Kitchen Makeover Idéer som skulle spara pengar (med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*