Garland Table Runner Idéer

Designa unika och olika typer av löpare för speciella tillfällen och få ditt matbord att se väldigt elegant och vackert ut.

Foto krans

Denna typ av bordslöpare är lätt att tillverka och kan enkelt göras hemma. Du kan också använda enkla föremål som finns hemma för att göra dessa kranslöpare.

Löv och blommor

Boklöpare:

Samla sidor från gamla böcker för att ge löparen ett vintageutseende, och du kan gå med i dessa sidor för att ge löparen så mycket längd och tjocklek. För att lägga till mer detaljer till löparen kan du lägga till en punkt längs kanterna.

Boksida krans

Burlap Runner:

Om du skär av en tjock bit säckvävlängd kan du använda färg för att skapa enkla mönster och formuleringar på löparen och låta dem torka innan du kan lägga dem på bordet. Denna säckvävslöpare skapar ett enkelt naturligt utseende som bordslöpare.

Säcklöpare

Julbollkrans:

Gör en långbordskrans av glänsande julgranskulor genom att förena dem med ett satinband. Den här löparen ser blank och vacker ut på en enkel duk som vit eller svart.

Julbollar krans

Citrusgirland:

Har du ett citrusträd hemma? Tja, du kan göra denna citruskrans med frukter från din trädgård och göra en bordslöpare med färsk frukt och blad som ser frodiga och inbjudande ut.

Citrusgirland

Doily krans:

Det finns många av oss som gillar att göra doilies eller samla doilies hemma. Du kan använda alla dessa doilies för att skapa en bordslöpare som ser enkel och snygg ut för ett genomsnittligt utseende bord.

Doily krans

Höstlövverk Girland:

Om det är en höstsäsong kan du enkelt göra den här kransen med alla de färgglada löven du stöter på, eller även om den inte faller, kan du göra den här kransen om du har en vana att samla löv.

Höstlövkrans

Pappersfläktkrans:

Som barn älskade vi alla att skapa pappersfläktar under skolhantverk, och nu kan du upprepa samma pappersfläkt för att skapa en bordslöpare som ser unik och vacker ut. Olika färgglada pappersfläktar får det att se färgglatt och livligt ut.

Pappersfläktkrans

Pappersskurna snöflingor:

Gör det här enkla hantverket av pappersskurna snöflingor genom att fälla papperet och klippa det i former. Denna typ av origami-hantverk kan användas för att göra en vacker bordslöpare av vanligt och färgat papper.

Papercut snowlfakes krans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*