Ganska juldörrdekorationsidéer

Dörrdekorationer gör alla medvetna om att du är intresserad av festivalen, och det är det första du märker från utsidan av ditt hem. Det finns flera sätt att dekorera dörren till ditt hem, t.ex. B. krans, kransar, ballonger och streamers, men det finns många fler sätt att dekorera dörrarna än de vanliga.

Jul klassrum inredning

Jul klassrum inredning

Du kan dra nytta av de bästa minnen som samlats in av bilderna och använda dina familjebilder för att dekorera dörren. Det vackra fönsterliknande fästet vid dörren tillsammans med en öppen spis längst ner på dörren skapar en fin vardagsrumskänsla.

Julhus dörr inredning

Julhus dörr inredning

Julgranen är det första som kommer att tänka på när vi tänker på jul. Om vi ​​dekorerar dörren med en fin julgran, ser den väldigt vacker ut, eller hur? Du kan göra detta träd genom att vika stora pappersremsor och dekorera det med små stjärnor och andra dekorativa pappersutskärningar.

Julgransdörrdekor

Julgransdörrdekor

Vad sägs om en söt skiddekor med familjeminiatyr? Ansikten på riktiga foton höll fast vid komiska bilder så att de också ser realistiska och humoristiska ut. Snögubben av bomull gör att den ser mer ut som en vinter som ligger precis utanför dörren.

Täck hela dörren med färgglatt och attraktivt lätt papper, fäst ett pappersren på det och dekorera det med älvljus. Jag önskar din rådjur god jul.

Jultomten och julen är en trevlig kombination och tar fram den glada julkänslan genom att dekorera din dörr med en enorm jultomte som är så kul och dina barn kommer att älska det.

Detta är en annan snötäckt dörrdekor, och julperioden är full av snö och vita saker som täcker hela området, och den här dörren är en vacker kopia av snö som är mycket roligt. Du kan skapa bilder av snögubbar eller något som är relaterat till snö för att markera den snöiga effekten på din dörr.

Skapa en stor snögubbe med papperskoppar än den vanliga bomullen för att få en 3D-effekt. Lägg till en fin hatt och halsduk i snögubben för att skapa en fin snögubbe på din dörr. De kan också få dina barn att hjälpa dig att dekorera dörren, och de kommer också gärna att hjälpa till med något som de tycker om att delta i juldekorationerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*