Gamla idéer för fönstrets ändamål

Vill du använda de gamla sakerna hemma igen? Då kommer den här bloggen om fönsteranvändning att intressera dig, eftersom dessa idéer får slutresultatet att se fantastiskt ut. Du kan skapa olika konstnärliga saker och till och med vissa idéer som är mest användbara i ditt hem. Nedan följer några av de fina idéerna du kan använda för att använda de gamla fönstren hemma.

Idé för kreativ tavla för entréområdet:

Detta är ett av de kreativa sätten att använda gamla fönster eftersom du kan förvandla dem till en svart tavla som kan användas i entréområdet. Detta bräde kan användas i entrén, men kan också användas i köket eller i tvättrummet för att notera saker i olika sektioner.

Hängare är entré:

Kolla in den här innovativa och enkla DIY-hängaren för din husingång, där du enkelt kan skapa en med gamla fönster. Fäst helt enkelt krokar i fönsterrutan och en hängare är redo att användas.

Trevligt trädgårdsgaller med höga fönster:

Om du har gamla franska fönster hemma som har legat i hörnet i flera dagar, kan du ge dem en andra chans genom att måla om dem i vackra färger och förvandla dem till ett trädgårdsgaller som ser ut som ett fönster mot det gröna huset.

Krukhållare för ditt moderna kök:

Vad sägs om detta snygga krukställ för ditt moderna kök? Du kan hänga upp fönstret med hjälp av kedjor och några krokar fästa vid det och använda det som en kruka över köksön. Detta ger dig inte bara extra utrymme i matsalen med begränsat utrymme, utan får den också att se väldigt vacker ut.

Gammalt slutarbord:

Du kan förvandla de gamla fönsterluckorna till ett rustikt bord genom att sätta ihop dem i en låda med lock. Detta kan användas som ett sidobord i sovrummet, vardagsrummet eller på något sätt i ditt hus för att visa blommor, fotoramar, lampor etc.

Unik rustik bordslöpare:

Du kan använda gamla fönster som bordslöpare istället för tyg, och detta kommer att se hisnande vackert ut. Detta ger bordet ett unikt utseende och rymmer några tunga krukor och andra dekorativa saker på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*