Förvaringsidéer för hantverksrummet

Letar du efter sätt att behålla dina konsttillbehör utan att bli av med det du redan har? Om du svarar ja är den här artikeln något för dig. Vi ger dig några tips på hur du enkelt kan förvara dina olika målningsredskap i ditt hantverksrum. Här är några exempel:

Om du har många hyllor i ditt hantverksrum kan du använda dem som förvaringsutrymme för extra papper och andra konsttillbehör. Du kan också få plastbrickor och använda dem som extra lagringsenheter.

Hantverksrumspapper

Källa: DIY-nätverk

Dessutom kan du också använda olika hantverksglasögon om du har problem med utrymmet i ditt hantverksrum. När stjärnorna är mer kompakta och bärbara på lång sikt.

Hantverk förvaringsburkar DIY

Källa: nellieandphoebs

Du kan också använda ditt gamla garnställ som förvaringsenhet och förvandla det till en Washi-arrangör. Du kan också använda denna speciella enhet för att underhålla dina olika måttband.

Washi-Tape-Thread-Rack-DIY "bredd =" 650 "höjd =" 948 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/Washi-Tape-Thread-Rack-DIY .jpg 650w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/Washi -Tape-Thread-Rack-DIY-206x300.jpg 206w "Storlekar =" (maximal bredd: 650px) 100vw, 650px " > </span> </span> </p>
<p style =Källa: anightowlblog

Du kan också skapa ditt eget hantverkskort och enkelt organisera alla dina scheman och andra projekt. Du kommer definitivt att ha det lättare att göra det när det gäller organisation och konstruktion. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig med att använda detta specialverktyg.

Pegboard hantverk DIY

Källa: Craft-o-galning

Om du har ytterligare behållare kan du dock använda dem som förvaringsenhet genom att hänga dem på väggarna med krokar. Detta är bara något att se upp för, särskilt om du inte har mycket utrymme hemma.

Trädgårdskrukor som skapar förvaring

Källa: unskinnyboppy

Om du har ytterligare pappershanddukar i ditt hem kan du använda dem som bandhållare. Det är bara något enkelt, men fantastiskt i design.

DIY-bandförvaring

Källa: thottagemama

Du kan också använda tillfälliga rack som detta för att förvara dina kort och andra viktiga dokument i ditt hantverksrum.

Stamp-Round-Organizer DIY

Källa: thottagemama

Du kan också se till att du kan lägga dina extraark i en pappershylla eller magasinhållare så här.

Pappersskrot färg förvaring DIY

Källa: Alice gyllene

Om du inte har extra lagringsutrymme för dina garn och trådar kan du använda dina gamla klädnypor som ersättning. Det är bara något som kan döda två fåglar i en sten när det gäller återvinning och lagring.

Klädnypa Broderi Floss DIY

Källa: heatherjslife

Slutligen kan du hålla alla dina markörer och pennor i ditt vinställ. Detta är säkert ett annat genialt sätt för dig att lagra alla dina saker i hantverksrummet utan problem. Du bör definitivt prova alla dessa lagringsidéer direkt.

Marker-Craft-Room-Storage-DIY "bredd =" 800 "höjd =" 637 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/Marker-Craft-Room-Storage-DIY .jpg 800w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2015/09/Marker -Craft-Room-Storage-DIY-300x239.jpg 300w "storlekar =" (maximal bredd: 800px) 100vw, 800px " > </span> </span> </p>
<p style =Källa: mycasestudies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*