Förvarings- och organisationsidéer

Att ordna och städa upp din garderob är aldrig lätt, speciellt om du inte har tillräckligt med lagringsutrymme. Med några smarta organisationstips blir din garderob mer rymlig och städad. När du börjar omforma din garderob måste du först tänka på vilka saker du har och hur du organiserar dem. Och här är några bra råd.

1. Gör en inventering av alla dina kläder och accessoarer för att se vad du har. Dela sedan upp dem i grupper för olika årstider.

2. Placera eventuella fläckiga, sönderrivna eller alltför slitna föremål på en bunt för att kasta bort. Placera bra kläder som du inte har använt på över två år för att donera.

3. Förvara dina kläder och utrustning i förvaringslådor utanför säsongen med etiketter för att enkelt hitta dem för långvarig förvaring och lägg dem i höga hyllor.

4. Förvara skor och andra små föremål i lådor och skriv en inventering eller ta ett foto av föremålen inuti och fäst den på utsidan av lådan för att visuellt identifiera innehållet.

5. Lägg till ytterligare hyllor för att göra plats för tröjor, skjortor och skor. Använd höga hyllor för att lagra kläder och utrustning under säsong, medan nedre hyllor används för att lagra föremål som du bär ofta.

6. Investera i fler krokar och ställ för att hålla plånböcker, jackor, hattar på de tomma väggarna och bakdörrarna. Och det är ett budgetvänligt sätt att bara lägga till flera krokarader.

7. Förvara tillbehör i klara plastlådor eller häng dem på gamla trådställ. Du kan också använda återvunna föremål som PVC-rör för att lagra skor och halsdukar.

15 bästa idéer för små garderober - Förvaringstips för små.
30 skåporganisationsidéer - bästa DIY-skåporganisation
Bildresultat för promenad i pälsskåp som organiserar idéer |  Garderob.
Söt och prisvärd förvaring & organisering av barnkammare |  Detta är .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*