Före och efter tvättstuga makeovers

Före och efter tvättstuga makeovers

Tvättrummet är ett rum med stor potential för dig att utveckla din kreativitet. Det är sant att detta vanligtvis är ett litet utrymme som är avsett för funktion snarare än njutning, men det betyder inte att det inte kan se bra ut och estetiskt tilltalande samtidigt som det förblir enkelt och funktionellt.

Motsatsen är fallet. Ett funktionellt, välorganiserat och inrett tvättrum är inte bara mycket trevligare utan förmodligen också mycket lättare att använda eftersom saker hålls mer tillgängliga och effektiva.

Det betyder inte att du måste spendera tusentals dollar på en fullständig makeover av tvättstugan. Några små förändringar kan göra hela skillnaden. Du kan se själv i detta galleri före och efter tvättstugans makeover.

En fantastisk renovering av tvättstugan.

Denna revision visar verkligen hur du får ut det mesta av ett litet utrymme. Den mörka, öppna garderoben är mycket kompakt och funktionell och sätter tonen för denna djärva dekoration. Den extra träbänken ger extra funktionalitet och mattan som matchar skåpen kompletterar bilden. Se de fullständiga självstudierna om Hemdepå.

DIY tvättförnyelse med mer öppet förvaringslager.

Återigen är det här ett av de fall där man kunde se att man tidigare gjort riktiga ansträngningar för att dekorera rummet, men det behövdes fortfarande en uppdatering. Bilderna har ersatts med en modern, enfärgad väggfärg, och ytterligare öppna hyllor har lagts till för förvaring för att ta bort röran. Att använda korgar ser inte bara cool ut, det förhindrar också att röran byggs upp igen. Se de fullständiga självstudierna om Jennaburger.

Tvättstuga makeover med stencil.

Före och efter: En modern tvättstuga för en Ohioan.
FÖRE OCH EFTER - En tvättstuga makeover kommer du inte att tro.
DIY tvättstuga makeovers |  Tvättstuga makeover, tvättstuga.
14 Källartvättrumsidéer för små utrymmen (makeovers) |  Tiny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*