Före och efter: Budgetvänliga idéer för köksmakeup

Före och efter: Budgetvänliga idéer för köksmakeup

Om du vill renovera ditt föråldrade kök måste du först byta ut alla möbler, plattor, diskar, enheter eller allt. Och naturligtvis kostar det mycket pengar, och om du har råd med det, fortsätt.

Men idag vill vi ge dig några kreativa idéer för omarbetning, uppdatering, avslöjande och omvandling utan att bryta din bank. Det här är små effektiva och ekonomiska förändringar i ditt befintliga kök som kan ge ekonomiska fördelar.

Billiga idéer för ombyggnad av kök inkluderar att ändra ett annat färgschema, byta ut skåpsklädsel, ändra skåpets utseende genom att måla nya färger, lägga till köksbord, göra väggar och tak ljusare, lysa upp, uppdatera golv, förnya utrustning, byta bänkskivor och använda ny bänkskiva hårdvara. Så låt oss ta en titt på dessa mer än 25 makeover-idéer före och efter köket som jag har sammanfattat i det här inlägget. Och lär dig att uppgradera och modernisera ett föråldrat kök för att ge det ett riktigt nytt, modernt utseende.

Helt hisnande! Detta är en av de vackraste köksomvandlingarna jag någonsin har sett! Här kan du se hur färg och talang kan förvandla ett gammaldags kök med ekskåp till ett vackert, modernt rum med minimal ansträngning.

Husägaren målade de nedre skåpen blått och de övre skåpen vitt, bytte det övre skåpet med glasögon och hyllor. Och det lilla tillägget av den mörka träön mot blått och vitt ger lite värme och rikedom. Vilken fantastisk omvandling att lägga på några färgglada bitar för att fräscha upp det föråldrade köket.

Husägaren målade de nedre skåpen blått och de övre skåpen vitt, bytte det övre skåpet med glasögon och hyllor. Och det lilla tillägget av den mörka träön mot blått och vitt ger lite värme och rikedom. Vilken fantastisk omvandling att lägga på några färgglada bitar för att fräscha upp det föråldrade köket. Läs mer här.

Måla förvandla ett kök helt. Vid första anblicken kan du anta att förändringen var av hög kvalitet och dyr. Men om du tittar noga på de två bilderna tappar käken. På en budget och så snabbt, helt enkelt genom att ändra färg, förnya bänkskivorna, diskbänken, vitvarorna och lägga till lite ljus.

Wow, vilken förändring. Den är ljus, ljus och mycket charmig. Jag tycker att det är fantastiskt att de bytte ut skåpsklädseln och bytte ut bänkskivor i trä, vilket gav en mask och ett rustikt utseende som passar mycket bra med plattorna. Det fula föråldrade köket är nu ganska snyggt med minimal konvertering. Se hur det fungerar

75 Före och efter: Budgetvänliga köksmakeupidéer - Hem.
Budgetvänligt kök Makeov
15 DIY köksskåp makeovers - Före och efter bilder av.
Liten budget kök Makeover Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*