Flower Craft Idéer för maj

Maj är en bra tid på året för att fira de senaste vårdagarna och för att hälsa på de varma sommardagarna runt hörnet. Gör bara det perfekta DIY-blommaprojektet i maj för att antingen överraska ytterdörren för alla dina grannar eller för en vacker inredningsdisplay för att dekorera ditt personliga utrymme och försköna dina dagar i maj. Här är några kreativa DIY-idéer som du kan använda för att få inspiration för bättre blomsterhantverk i vacker design för att skapa iögonfallande dekorationer i någon form av naturlig dekor.

Snygga idéer för blommhantverk för maj!

Målad vas vas. Förvandla din blommavas från en vanlig till denna söta konstnärliga vas för att visa upp dina blommor för en vacker dekor. Använd tygfärg för att göra pilar på vasens sidor. Det är fantastiskt att uppgradera din vas för att få en fantastisk visuell effekt. Du kan också ersätta pilformer med prickar, stjärnor och diamanter.

DIY texturerad lervas. Använd puffig färg för att rita eller spåra din design, måla vasen och spraya den med tätningsmedel. Du får denna vackra strukturerade, lerliknande vas. Visa bara dina vackra vårblomningar för att visa upp dessa blommor.

Ombre blomma vas. Måla en remsa runt vasen och arbeta dig upp med blandad vit färg för att uppnå en gradvis övergång mellan färger. Du får denna ombre blommavas i denna vackra design för att skapa dina kortstammade mittstycken.

May Day Väskor. Sy en väska med tätt sicksackstygn på säckväv, dekorera din väska med vackra band och strassknappar och lägg till en söt etikett för att fylla på med ett anonymt meddelande för en elegant vårdekorstil.

May Day Väskor. Sy en väska med tätt sicksackstygn på säckväv, dekorera din väska med snygga band och strassknappar och lägg till en söt etikett för att komplettera din väska med ett anonymt meddelande för en elegant vårdekorstil

DIY blommakrona. Skaffa två stammar av tråd och vrid två ändar för att göra en lång. Klipp blommor med trådknivar. Fäst blommorna på kronan med ett blommband. Du får den här vackra vårblommakronan för en vacker inredning som prinsessa.

Saker att göra och göra, hantverk och aktiviteter för barn - The Crafty.
Pappersblommor med halmstammar ~ Fantastiskt unghantverk - En sparsam mamma.
Korg med blommor | Barnhantverk | Roliga hantverksidéer FirstPalette.c
Cupcake Liner Flowers | Barnhantverk | Roliga hantverksidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*