Faux målning tips

Konstmålning kan vara väldigt billigt, men det är svårt att göra. Varför? Eftersom det är mycket svårt att replikera någon typ av konst, särskilt om du inte har någon erfarenhet av den. Vi ger dig dock några tips om hur du gör just det och mycket mer. Allt du behöver göra är att läsa artikeln för att lära dig mer om konstmålning.

Konstmålning refererar till dekorativa målningsstilar, vilket bokstavligen betyder att duplicera utseendet på något annat, särskilt ett annat material. Om du gör detta kan du återskapa olika material som marmor, sten eller till och med träytor. Dessa är de vanligaste materialen som imiteras. Här är några av de perfekta exemplen enligt följande.

Det första du kan försöka är att simulera betong. Du kan inte och ge dina väggar ett modernt utseende. Du kan göra detta specifikt genom att använda strategiska mönster i vitt och grått och måla dem på väggarna.

enkel faux-vägg

Källa: Hemterapi

Nästa sak du kan göra är grus. Du kan göra detta genom att köpa ett kornverktyg på dina väggar och använda det specifikt. Detta är speciellt utformat för att skapa en kornig träfinish. Du kan börja med att försiktigt dra den på en färgad yta. Du kan göra detta i vilken riktning du vill.

faux bois huvudgavel

Källa: Pinterest

En annan sak du kan göra är strie-målning. Detta hänvisar till en konstmålningsteknik med vilken olika färgband skapas. I kombination med väggfärg kommer dina väggar verkligen att se ut som tyg. Du kan göra detta genom att använda en rulle och göra några vertikala drag på väggarna. Ta sedan en pensel med långa borst och dra den långsamt genom glasyren.

strie-paint-faux

Källa: Husägare Guide till

Du kan också använda en svamp för konstmålning. Den har använts i efterbehandlingsbranschen i många år. Du kan göra detta genom att doppa en torr svamp i färg och långsamt pressa den på ytan du vill måla på. Nyckeln här är att skapa flera lager av samma färg för att skapa den densitet du vill ha för väggen.

Faux svampväggar

Källa: dekoration

Detta är bara några av de många teknikerna för konstmålning som du definitivt kan använda för ditt eget hem i framtiden. Förhoppningsvis har du lärt dig mycket genom att läsa den här artikeln. Tveka inte att dela den kunskap du har lärt dig så att de kan använda dessa tips för att försköna sina hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*