Färgschemaidéer utomhus

Medan du är upptagen med att njuta av så mycket natur som möjligt innan det blir för kallt, bör du vara upptagen med att hitta en ny palett med färger till din trädgård medan du håller på med det! Det är alltid rätt tid att prata om fräscha, livfulla färger. Vare sig det är väggarna på din veranda, blomsterbäddarna eller ditt kliché-staket, vi har ett urval av färgscheman som du kommer att älska!

Slag av röd-orange

Neutrala nyanser kommer alltid att vara ett måste, men det skulle vara ett brott att inte spela dem eller experimentera med explosiva nyanser. Se hur den här färgen blåser liv i varje spricka i rummet du presenterar den för.

röda accenter

Ingenting slår en hisnande röd accent. Särskilt imponerande om du kombinerar den med glänsande, azurblå toner. Kombinationen är endast eterisk. Värmen från chili röd och svalna i vattenblå kombinerar underbart. Den eldiga orange väggen + poolen är för bra för att vara sant.

Färgschema

Röd-orange bör vara ett färgschema på alla intressekort. Var inte rädd för att förvirra saker med lite ljusgult! Dessa två kraftpaket resulterar tillsammans i en mördarkombination som inte alls är överväldigande. Rädd att solbränna och gult kommer att göra saker lite tråkiga? Den orange-röda kommer att kasta detta problem på trottoaren.

ljusa färgschema

Detaljer, detaljer, detaljer. Accenter som små krukor kan göra allt en miljon gånger bättre och sötare!

vackra krukor

Naturliga färger med en twist

Naturen görs rätt när du använder limegrön och turkos! Dessa två färger är ett himmelskt spel som sammanflätas underbart och lägger till elementet av fräsch, luftig chic som så många rum försöker uppnå. Du täckte dessa två. Måla ditt poolhus med dem så kommer gudarna att bada.

turkos pool

Du kan också integrera ditt färgval med dina tillbehör och verktyg! Var kreativ.

Utomhusstil

Att dekorera ditt rum med suckulenter kommer att krydda saker, och det här är ett utmärkt sätt att integrera naturen i mixen.

Suckulenter

Vatten är ett utmärkt tillskott till din trädgård. När det är ordentligt inrett kan det förändra hela rummet. Det har aldrig varit enklare att utöka ditt utrymme. Tar du med fräscha, coola färger som pepparmintgodis, azurblått och blått till ditt poolområde och har du matchande kuddar och loungeområden för båtliv? Vi har en vinnare.

elegant pool sida

Persika och blått

Att föra samman dessa två var det bästa du någonsin kunde ha gjort. Att lägga till vita ränder gör det ännu mer elegant! När du sätter svalblå och varm persika tillsammans är det här den perfekta hamnen vid poolen.

färsk

För något med mer bloss, turkos ger alltid livlighet och att lägga till ett streck av koboltblått för en starkare kontrast till persikan och vita ränder är ett uttalande som ingen kommer att glömma så snabbt.

blå accent

När jag tittade på dessa foton ville jag köpa alla turkosa och persika färger! Hoppas dessa stil tips har inspirerat dig att förvandla din egen plats till något värt en MTV vistelse! Ha så kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*