Färgglada kuddar för vardagsrum

Färgglada kuddar för vardagsrum

Om du vill lägga till extra sittplatser i ditt vardagsrum är det bästa sättet att använda kuddar. Den här artikeln kan hjälpa dig att räkna ut hur du omformar ditt vardagsrum för att hysa denna lilla men funktionella vardagsrumsdekoration inom en snar framtid.

Först och främst måste du överväga färgschemat i ditt vardagsrum. Det är viktigt att dina kuddar matchar färgschemat för hela vardagsrummet som på den här bilden.

vit kudde

Källa: Greenauer

För det andra måste du se till att det hjälper om det inte passar hela vardagsrummet, om det inte passar soffan. Bilden nedan är det perfekta exemplet på vad jag säger.

färgglada kuddar för soffan

Källa: deborahfrenchdesigns

För det tredje måste du se till att dina kuddar också matchar mattor till vardagsrummet. Detta kommer att göra det mer sammanhängande när det gäller design och mönster.

jordfärgade kuddar

Källa: Arbetstagare

Om du vill vara mångsidig, se till att mönstren för dina kuddar fortsätter att matcha hela vardagsrumsdesignen och färgschemat. Detta gör det lättare för dig att mixa och matcha om du vill ändra design.

Havsbris kudde

Källa: rebeccamitchellinteriors

Å andra sidan, om du vill ha några färgglada kuddar i soffan, är det bäst att placera dem mot en mörk soffa. På detta sätt kommer kuddarna definitivt att sticka ut från alla andra i rummet.

Rainbow kudde

Källa: pbcreativedesign

Men om du vill lägga till ett färgstänk i ett annars monokromt vardagsrumsfärgschema kan du använda sådana ljusa kuddar.

gula kuddar för meditation

Källa: rebeccahayesinteriors

Du kan också använda vita kuddar och kuddar för att fungera som ett kontrasterande element för din färgglada vardagsrumsdesign. Detta är det perfekta tillfället för dig att experimentera med färger och mönster i framtiden.

vitt mönster kudde

Källa: Natashabarrault

Här är ett histrioniskt färgschema för vardagsrummet som definitivt kan fånga ögat för alla som väljer att stanna här. Det är definitivt något du bör tänka på, särskilt om du gillar ljusa färgscheman.

orange kudde fiendens matchande designscheman

Källa: kropat inredning

Detta är en perfekt kombination av ljusa färger och mörka toner för vardagsrummet. Om du har en mångsidig smak är denna vardagsrumsdesign perfekt för dig.

Kombikudde

Källa: irwinweiner

Om du vill bryta dig undan monotonin i ditt monokroma färgschema för vardagsrummet, kan du använda färgglada kuddar som dessa definitivt göra underverk. Du borde definitivt prova det. Jag är säker på att du inte kommer att ångra ditt beslut.

orange kudde fiendens matchande designscheman

Källa: Palandsmith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*