Fantastiska vinflaskprojekt

Letar du efter fler idéer om hur du kan uppfinna dina vinflaskor igen? Du bör läsa den här artikeln eftersom du kommer att lära dig en sak eller två om hur du återskapar något gammalt för att göra det helt nytt. Ge honom en chans att lära sig mer.

Den första visar att du säkert kan spara några minnen med dina vinflaskor. Hur kan du göra det genom att skriva ut en bild av ett viktigt minne i ditt liv och använda den som en etikett för dina vinflaskor.

Flaskan designar bilden

Källa: Dubbel inspiration

För det andra kan du också använda den som en del av din bordsdekoration. Det behöver inte fyllas med vind. På så sätt får du en unik inredning som erbjuder dina gäster något bra att prata om.

Flaskan designar bord

Källa: talandcolifestyle

Du kan också designa dina flaskor genom att förpacka dem i färgglatt garn. Det är bara något som lyfter fram den unika stilen som bara du som husägare har. Du bör prova det så snart som möjligt.

Flaskan designar garn

Källa: titicrafty

Dessutom kan ommålning av dina flaskor ge dig något kreativt som har att göra med din tid. Därefter kan du använda dem som dekor i hela huset.

Flaska designar äpple

Källa: creativejewishmom

Du kan också använda dem som lyktor som detta. Om du vill ha något annorlunda och unikt när det gäller design och funktion. Det här är säkert det bästa du kan göra med vinflaskorna. Jag kommer inte att tveka att göra det själv hemma direkt.

Lykta flaskor

Källa: Skämt och visselpipa

En annan sak du kan göra är att dra över dina vinflaskor. Dessa mönster kan bara ge dig vad du vill när det gäller skönhet och funktionalitet. Du kan använda dina vinflaskor som en duk för att definitivt ge dina gäster och din familj något att tänka på. Det kommer också att vara ett bra exempel på din kreativitet.

Flaskmönster mönster

Källa: Savebylovecreations

Om du vill bli lite mer kreativ, varför inte prova detta som ett familjeprojekt med dina barn? Du kan låta dina barn gå över vinflaskorna och äntligen använda dem som blomvaser för din trädgård. Det kommer definitivt att vara något som kan vara ett bra minne för din familj på lång sikt. Om jag var du skulle jag definitivt försöka förr snarare än senare. Jag är säker på att du kommer gärna att göra detta med dina barn och även med din man.

Flaskdesigner

Källa: creativejewishmom

Det här är bara några av de många vinflaskdesignerna du kan använda för att återskapa din gamla flasksamling. När du återuppfinner objekt runt huset är det här det bästa sättet att få resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*