Fantastiska utomhusduschidéer

Fantastiska utomhusduschidéer

Sommaren är favoritsäsongen för många människor. Dagarna är längre, solen är ljusare och människor är i allmänhet lyckligare. En ljusare sol betyder dock också mycket högre temperaturer, vilket är bra för att du kan ha lättare kläder och njuta av naturen mer, men det betyder också att du känner dig varm hela tiden.

Eftersom temperaturen alltid är hög tycker många om att duscha utomhus i bakgården så att de lätt kan svalna efter en dag på stranden eller en promenad, långa fester i trädgården och grillar.

Duschar du ser här är långt ifrån en enkel slang riktad mot dig på en varm dag. Faktum är att de är så vackra och coola att om du bara tittar på dem kan de göra dig het och irriterande. Men om du vill ha din egen, erbjuder detta galleri dig mycket inspiration. Så fortsätt titta.

Bondgård utomhusdusch med en turkoskrona.

Detta lilla utomhustoalettrum ser nästan ut som en stall med sina dubbla låsdörrar, men inuti är det helt rustikt. Det finns en mässingsdusch, en ren porslinstoalett och till och med en turkoskrona, perfekt för en nattlig kylning. källa.

Gå i bambudusch.

Du kanske känner dig lite som en sushirulle i den här duschkammaren för bambu, men du kan inte förneka att den ser riktigt bra ut och är billig och enkel att installera var som helst i trädgården. Den är perfekt för en sen eftermiddagsdusch eftersom den erbjuder avskildhet och du kan fortfarande njuta av strålarna på sen eftermiddag.

Vit utomhusdusch.

Idéer för utomhusdusch |  10 av de bästa trenderna för 2019 |  Dekor A
16 DIY-utomhusduschidéer - Enkel utomhusduschdesign
17 fantastiska utomhusduschdesigner - Bästa utomhusduschidé
15 utomhusduschdesigner, moderna bakgårdsidéer |  Utedusch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*