Fantastiska She Shed Ideas

Fantastiska She Shed Ideas

En personlig kort semester i naturens knä är vad varje kvinna drömmer om. Renoverade bakgårdshus är kvinnans alternativ till mäns grottor. Dessa privata platser är skräddarsydda för läsning, avkoppling, tupplur eller övning av hobbyer. Det bästa med en skjul är att den är lätt att bygga, speciellt om du har turen att ha en övergiven blomsterbod i din trädgård. Oavsett om du bygger från grunden eller renoverar en gammal uthus, dessa fantastiska idéer från Internet ger personlighet och syfte till ditt nya personliga utrymme och hjälper dig att se till att det uppfyller dina förändrade behov genom åren.

Workaholic paradis.

Detta multifunktionella som hon tappar är den perfekta kompromissen mellan utrymme och användning. Den är tillräckligt liten för att ge en mysig känsla, men ändå rymlig nog för att möta alla dina arbets- och fritidsbehov. Bli inte förvånad om du slutar spendera mer tid här än hemma! Med ett förvaringsfack, en bekväm arbetsstol och en soffa kan du förvänta dig att minska stress som aldrig förr. För dem som föredrar feminin inredning kan detta skjul dekoreras med spetsgardiner och stoppade möbler. handla om Lantliv.

Fall i skjulet.

handla om Kunskapslock

Liten rosa flickas rum.

Det här söta lilla rosa tillflyktsortet kan se litet ut, men det ger dig bara tillräckligt med utrymme för att luta dig tillbaka på en muggig sommareftermiddag med en tallrik kakor. Den bekväma soffan mot bakgrunden av en lökrosa vägg inbjuder dig att krama med din favoritbok eller bjuder in vänner för en varm pratstund. Och om trädgårdsskötsel har funnits på din att göra-lista under lång tid kan du när som helst hänga dina verktyg som en påminnelse om de känsliga dörrarna. handla om Instagram.

Fairytale kort semester.

DIY Hur man bygger ett skjul |  Diy skjul planer, hon kasta, bygga en sh
21 bästa hon tappar någonsin - idéer och planer för söt hon hon
She Shed "eller Craft Room: För- och nackdelar | FeltMagn
8 She Shed Ideas - How to Make Your Own She Sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*