Fantastiska Mountain View bröllop

Tillsammans med olika andra platser där du kan planera ett bröllop, är bergsutsikten ett av de mest hisnande valen.

Sittplan

Du behöver inte spendera mycket pengar för att dekorera platsen, eftersom naturen tar denna roll för att försköna platsen på ett naturligt sätt. Användningen av enkla dekorativa föremål som blommor, lyktor och kanske grön dekor kommer att blandas med platsens skönhet för att ytterligare förbättra dess storhet och charm.

Krukväxter

Gamla hinkar och färgglada blommor:

Detta är en enkel bakgrundsdekoration där du kan ta löften och byta ringar eftersom du enkelt kan använda stolpar, färgglada blommor och en gammal metallhink för att dekorera platsen. Blommornas rika färger markerar skönheten i den pittoreska utsikten.

Bow dekor

Enkelt inmatningsark:

Du kan lägga till en enkel båge med färska gröna blad och blommor i ingången i början av gången så att entrén luktar fräsch och elegant eftersom den fungerar som en port till den fantastiska utsikten som din gäst kommer att fortsätta att möta. Detta gör att hela utsikten ser hisnande ut.

Ingångsbåge till berget

Paviljong:

Ställ in ett lusthus som bakgrund på din bröllopsdag, eftersom du kan dekorera lusthuset med ljusa gardiner som ser fantastiska ut när de svänger i vinden. Vad kan vara trevligare än de enorma bergen i bakgrunden?

paviljong

Dekorera med lyktor / votive:

Du kan lägga till charm på platsen genom att dekorera den med lyktor när bröllopet hålls på kvällen, eftersom den vackra solnedgången kan åtföljas av lyktorna som gör att platsen ser magisk ut. Ordna helt enkelt lyktorna på gångens sidor där de ser vackra ut.

Lykta promenad

Lounge:

För att göra platsen bekvämare kan du inrätta en lounge med kuddar och tält så att det ser ut som en campingfest, eftersom dina gäster kan njuta av dagen i lugn och inte bara bli en av de bästa dagarna i ditt liv utan också också i hennes.

Lounge

Vänta bara:

Om du varken har pengar eller tid att förbereda dig för dekorationen kan du ändå göra ögonblicket speciellt genom att låta naturen leka. Bilderna på ditt bröllop kommer att se fantastiska ut med stora bergstoppar och träd som bakgrund.

naturlig utsikt

Gångens dekor av kronbladet:

Täck korridoren med kronblad som en matta och låt den se fräsch, enkel och med en fin doft som sprids över hela rummet. Detta kommer att ge skönhet till den redan vackra platsen.

enkel blommvandring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*