Fantastiska garderober

Fantastiska garderober

Om du verkligen vill ha det bästa för att dekorera ditt hemmakontor, varför inte använda din garderob som en del av den övergripande designen? Det ger dig möjlighet att återvinna gamla skåp och i slutändan spara utrymme med små svårigheter. Här är några exempel som du kan följa när det gäller design och funktion.

Om du har en inbyggd garderob, är det tillrådligt att riva ner den först och använda de kvarvarande splitterna och andra delar av garderoben för att fylla i extra utrymme i ditt sovrum. Titta på den här bilden. Du kan se hur uppfinningsrik det här rummet är.

Garderob kontor rum sovrum

Dessutom kan du inte riva ner din garderob, men använda det här utrymmet inuti för att bygga din egen arbetsyta hemma. Som du kan se är detta inte bara funktionellt utan också estetiskt.

Skåp kontorsutrymme sparare

Din klädkammare kan också bli ett hemmakontor som detta. Du kan till och med sätta en platt-TV på väggarna. Är det inte coolt?

Garderob kontor TV

Om du vill kan du också använda din garderob som extra hylla för dina böcker istället för dina kläder. Om du lägger till ett skrivbord i mitten kan du också skapa din lilla arbetsstation på skåpet.

Garderob kontorsrum skrivbord

Om du har tillräckligt med utrymme kan du också göra hörnen på din garderob till ett läshörn. Detta är definitivt något som kan vara till nytta för dig om du har ett tyst utrymme att arbeta och vill vara ensam samtidigt.

Skåp kontorsrum lounge

Vem säger att du behöver omorganisera dina lagringsvanor för att rymma ett garderobskontor som detta? Jag är säker på att med rätt hyllor och planering kan du utföra båda funktionerna i din garderob samtidigt.

Garderob-kontor-utrymme-enkelt

Titta på den här bilden. Den övre hyllan förvarades för att skapa ytterligare förvaringsutrymme i huset.

Skåpkontorsutrymme med förvaringsutrymme

Om du har extra väggutrymme i din garderob kan du lägga till hyllor. Detta ger extra lagringsutrymme för dina kontorsmateriel och annan hushållspersonal som du kanske vill hålla borta.

Skåpkontorsutrymme lantligt

Om du vill lägga ytterligare hyllor i garderoben, bör du se till att hyllornas höjd matchar det lagrade innehållet.

Skåp kontor hylla

Här är ett annat kontorsområde med en övre hylla för ytterligare lagringsutrymme. Med denna funktionella design kommer du definitivt att få ett mycket mer användbart lagringsutrymme i framtiden. Du bör prova det så snart som möjligt. Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig.

Skåp-kontorsrum-färgglatt

Källa: HGTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*