Fantastiska DIY blomkrukor

Fantastiska DIY blomkrukor

Blomkrukor är mycket underskattade bitar. De flesta av oss anser bara att de är funktionella delar som är utformade för att plantera eller hålla våra växter och som inte behöver se bra ut. De skenas tydligt av växterna själva eller täcks av en hylla eller hållare.

Faktum är att blomkrukor kan vara lika vackra som de är för att de har en pittoresk, igenkännlig charm som inte bör ignoreras. Men vissa människor kan faktiskt tänka utanför lådan och förvandla blomkrukor till riktigt vackra blomhållare eller dekorativa bitar. Vi ska titta på det idag – de vackraste och mest kreativa blomkrukor som finns tillgängliga på Internet.

Regnbågsmålade blomkrukor

Dessa regnbågssprutade blomkrukor kommer definitivt att lysa upp din trädgård och din dag. De är roliga på grund av sina ljusa färger och abstrakta mönster, som definitivt är oväntade men också lätta att göra. handla om kcedventures.

DIY frikopplade terrakottakrukor

Dessa decoupagekrukor är definitivt vackra och eleganta med sin mönstrade utsida. De ser vackra ut i alla miljöer, men är ett särskilt bra val om du vill använda blomkrukor för inredning. handla om Plats för smak.

Nautiska skal dekorerade blomkrukor

Dessa blomkrukor ser tropiska ut vid havet tack vare de olika färgade skalen som de dekorerades med. De är också väldigt enkla att göra: allt du behöver göra är att samla ihop några skal och limma dem för att täcka utsidan av dina blomkrukor. över källa.

35 Kreativa DIY-planteringshandledning (hur man gör allt till A.
40 fantastiska DIY-pallprojekt för trädgårdsmästare |  Balkong Trädgård W
10 fantastiska planteringsidéer (med bilder) |  DIY blomkrukor, Terra.
20 fantastiska DIY utomhusplanteridéer för att göra din trädgård underbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*