Fantastiska bröllopsdekorationer

Fantastiska bröllopsdekorationer

Om du planerar ett utomhusbröllop måste du dekorera träden som får arenan att se vacker ut. Dekorativa träd kommer att förbättra platsens utseende som enkla. Du kan använda vad som helst som kan hängas på eller runt träden så att det ser snyggt ut.

Säckvävsdekor:

Kolla in den här enkla och rustika trädekoren som är ett underbart val för bröllopsbakgrunden. Du kan använda stora säckvävsrullar för att hänga på träden så att de rör marken och några löv flyter runt för att få det att se naturligt och bekvämt ut.

Hängande parasoller:

Använd färgglada och ljusa paraplyer för att dekorera träden eftersom du kan hänga dem uppifrån så att de ser fantastiska ut. Använd paraplyer med olika färg för att ytterligare betona platsens storlek.

Crystal dekor:

Kolla in dessa vackra kristallkransar som hänger på grenarna på träden tillsammans med några lyktor. Som ett resultat lyser kristallerna i sin skönhet tillsammans med de ljusa färgerna som de avger.

Tomma ramar:

Du kan också använda tomma ramar för att dekorera träden, även om det här kan verka ganska tomt först, men när folk börjar klicka på bilderna bakom kommer den här fotobåsen att göra ett briljant val för trädinredning.

Tygbollar:

Använd gamla trasor eller klipp remsor av ditt valda tygmaterial och förvandla dem till stora bollar innan du kan hänga dem på träden. Dessa stora bollar gör trädet dekor ser väldigt söt och bedårande.

Flower shower:

Häng blomringar, kransar eller lyktor dekorerade med blommor från träden. De ser ut som en blomdusch och passagen kan också dekoreras med kronblad för att få den att se vacker ut.

Ljus med glasbubblor:

Häng små glasbubblor med ljus på träden så kommer det att se fantastiskt ut speciellt under kvällsfirandet eftersom det kommer att gnista i mörkret.

Gamla lampskärmar:

Om du har en samling gamla lampskärmar hemma kan du hänga dem på grenarna så att de ser annorlunda ut och färgglada. Detta är ett av alternativen för att lägga till kreativitet och glamour i träden.

Fotodekor:

Vik in trädbilen med en samling bilder som visar några av de bästa ögonblicken i ditt liv. Låt din gäst titta på dessa frysta bästa minnen när du sveper dem runt träden.

Krans:

Använd runda eller hjärtformade kranser gjorda av ett material efter eget val och häng dem på träden så att de ser beundransvärda ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*