Fancy sko lagring idéer

En av de viktigaste sakerna i varje hem är ett skostativ. Här är några av de mest kreativa och eleganta skorställen som kan användas hemma för att hålla dina skor säkra och få dem att se bra ut också.

trendigt skostativ

Webbstativ

Webbstativ

Det här lätta att greppa runda skostativet är mycket praktiskt att förvara dina skor i ditt rack, eftersom det innehåller separata celler för varje skor. Detta vita skostativ består av sex lager och du kan göra ett med fler lager om det behövs. Ju färre lager det finns, desto bättre kan du underhålla och ta tag i dina skor. Denna vita förvaring justeras efter den ljusa väggfärgen, och du kan välja din egen färg utifrån möbler och rums färg.

rund skostativ

rund skostativ

Denna färgglada träsko är mycket kreativ och kan enkelt göras hemma. Lådorna är ordnade så att de ser bra ut och inte röriga. Lådans storlek varierar beroende på typ av skor. Du kan dekorera den ytterligare genom att placera en blommavas ovanpå eller några söta dockor så att den ser vacker ut.

Färgrik förvaring av träaskaskor

Denna unika sko stege är en annan idé för att placera dina skor i varje rad, och den här stegen kommer också att se trendig och snygg ut.

kreativ sko manager

kreativ sko manager

Det vackra skoskåpet med glasrutor ser väldigt anständigt och elegant ut för varje hem. Skåpets färg och design kan väljas enligt de andra möblerna i rummet. Detta skåp kan också användas för andra ändamål om du inte längre vill använda det som skostativ.

Skoskåp

Skoskåp

Det här snygga skosnurrhjulet är väldigt kreativt och tillräckligt annorlunda för att placera dina skor i det. Den är rullad så att du enkelt kan dra den dit du sitter och bär dina skor. Hjulet kan vridas för att ta bort den sko du vill ha. Halvhjulet kan inte vridas, men kan dras som det föregående.

Skohjul

Skohjul

Skolådorna är en av de bekvämaste och bäst hemma för att förhindra att damm kommer in. Ramarna kan dras ut om du tar bort skon och stänger den senare. Borstar och skokräm kan förvaras i den lilla övre lådan. Detta låser bara in skorna, så ingen vet att det är ett skorställ.

Lådor för förvaring av skor

Lådor för förvaring av skor

Skohylla idé Idéer för skohylla Skohylla Skåpställ för skåp kreativa idéer för förvaring av skor DIY sko lagring idéer trevlig skohylla idé organiserad garderob skohylla


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*