Extreme Makeover: Kitchen Edition Before After

Om du verkligen vill ändra atmosfären i ditt kök är det här några av de mest effektiva tipsen du kan få både online och offline. Om du vill lära dig mer om det, tveka inte att läsa så ofta som möjligt förrän du har möjlighet att blanda och matcha färger för ditt kök i framtiden.

Först och främst kan du använda Ikea-skåp för extra lagringsutrymme och köksutrymme. Om du vill ha mer utrymme är ytterligare hyllor vägen att gå.

KökFöregåendeAfter1 ikea

Källa: Lantliv

Om du vill ha en budgetvänlig uppdatering för ditt kök är det bra att börja med ett nytt lager färg. Beroende på färgmärke är köp mycket billigare än en full makeover.

KitchenBeforeAfter2 slaktblock

Källa: Lantliv

Du kan också använda en kombination av granit och tunnelbana för ett klassiskt modernt utseende. De neutrala färgerna gör det också till en intressant förändring på grund av könsneutralitet.

KitchenForeAfter3 kråka

Källa: natalme

Om du har gamla skåp behöver du inte ta isär dem alls för revision. Ett nytt lager färg är verkligen tillräckligt. Du kan också måla över ön mitt i ditt kök för att ge djupet.

Kök FöreEfter4 ek

Källa: bhg

Ibland är det ett effektivt sätt att få mer ljus in i ditt kök för att börja renovera. Byte av belysningsarmaturer och stängning av öppna skåp kan ge köket ett helt nytt utseende.

KökFöregåendeAfter5 Vintage

Källa: bhg

Byte av skåp med hyllor kan definitivt göra en förändring i ditt kök. Att använda vit färg kan också effektivt ändra ditt köks ansikte. Om jag var du skulle jag definitivt börja renoveringen genom att ta bort garderoberna.

KitchenForeAfter6 skåp

Källa: Skön

Ibland behöver du inte ens använda färg. Allt du behöver göra är att ordna om en del av utrustningen och möblerna, och du kommer definitivt att lyckas med din revision.

KitchenForeAfter7 gammal

Källa: myhomeideas

Att lägga till en ö mitt i ditt kök kan göra stor skillnad för ditt kök. Användningen av ljusa färger på din köksö ger ditt kök definitivt liv. Det ger också köket ett centralt fokus som är fräscht för ögonen. Så du kan definitivt använda detta designmönster direkt.

KitchenBeforeAfter8 kakel

Källa: myhomeideas

Så vad väntar du på? Om du vill ha något nytt, fräscht och innovativt när det gäller färg och design för ditt kök, kommer det definitivt att göra stor skillnad att använda färg eller omarrangera apparater i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*