Exempel på kreativ installationskonst

Exempel på kreativ installationskonst

Installationskonst är en konstform som ”installeras” eller ”läggs in” i sin omgivning eller omgivning. Det är ofta platsspecifikt och utvecklades för att förändra uppfattningen av ett rum. Installationskonst blev känd på 1970-talet, och installationskonst kan byggas i utställningsrum som museer och gallerier, såväl som i offentliga och privata utrymmen.

Miami-baserade konstnären Augusto Esquivel designade dessa otroliga skulpterade knappskulpturer från hängande remsor.

Installationsknappar Art.nr.  Miami-baserade konstnären Augusto Esquivel designade dessa otroliga, skulpterade knappskulpturer från hängande remsor.

Denna pappersgrotta är en radikal modern installation. Skapad av Wendy Plomp och Edhv skapade denna 3D Paper Paper Cave-installation i Verger-butiken i Milano.

Installation av papperskavitetskonst.  Denna pappersgrotta är en radikal modern installation.  Skapad av Wendy Plomp och Edhv skapade denna 3D Paper Paper Cave-installation i Verger-butiken i Milano.

Den brasilianska konstnären Nele Azevedo huggade figurerna ur is och placerade dem på trappsteg i centrala Gendarmenmarkt, där de började smälta inom en halvtimme.

Smältande man.  Den brasilianska konstnären Nele Azevedo huggade figurerna ur is och placerade dem på trappsteg i centrala Gendarmenmarkt, där de började smälta inom en halvtimme.

källa

20+ Exempel på kreativ installationskonst - Hati

20+ Exempel på kreativ installationskonst - Hati
20+ Exempel på kreativ installationskonst |  Installationskonst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*