Enkla stadsmöbler

Enkla stadsmöbler

Gatumöbler blir så viktiga idag att de är väldigt enkla, unika och attraktiva. Längs gatorna hittar du många nyaste mönster av stadsmöbler från många kända designers som har tagit med sina idéer för att skapa unika möbler där människor tycker att de är användbara och attraktiva och också vill ha en av dessa möbler på gatan. Detta begränsar inte detta. Du kan också bära idén om stadsmöbler till ditt hem, där du kan njuta av lyxen att äga något mycket kreativt, unikt och miljövänligt. Nedan följer några fina exempel på moderna idéer för stadsmöbler.

stadsmöbler cykel skrivbord

stadsmöbler cykel skrivbord

Ta en titt på den här bänken, som ser väldigt unik ut, som om den vore naturligt bildad av trädets grenar eller rötter. Designern Pablo Reioso har skapat denna unika idé som kan användas både på gatan och i din trädgård. Kommer inte något unikt att dekorera din trädgård?

Pablo-Reiosos träbänk

Pablo-Reiosos träbänk

Detta är en annan intressant gatubänkdesign tillverkad med gummislingor som huvudkoncept. Det ser väldigt unikt och intressant ut, eller hur? För jag har aldrig sett en sådan bank, och det förvånar mig verkligen!

Detta är en mycket enkel stadsbänk gjord av remsor av trä och två bänkar är sammankopplade. Detta är ett ovanligt mönster. Denna typ av bänk passar bäst för idéerna för gatumöbler eller i parker och trädgårdar.

Gillar du bilder Kolla in den här urbana gatubänken som ser ut som en vågpool med upp- och nedgångar. Detta är också något helt annat som du normalt inte kan se i din vardag på de flesta ställen. Några av dessa bänkar gör oss till barn igen och vi vill att vi ska njuta av det enkla roliga att glida av vågen. Vill du designa något så här för ditt hem nu?

Denna urbana möbelsäng ser väldigt rustik ut och är som att sova under ett träd. Himmelssängen med ett bo i mitten ger de moderna möblerna så mycket skönhet att du också kan sätta några fyllda fåglar i boet för ett mer realistiskt utseende. Tonåringar och barn kommer att älska idén om något så unikt som detta och överraska dem på denna födelsedag med en fin gåva från en rustik stadsbädd!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*