Enkla och kreativa kökshackar

Många tröttnar på matlagning eftersom det tar mycket tid. Men tack och lov det finns några hack som uppriktigt sagt kan spara mycket mer tid och kan ge dig mycket roligt. Att använda dem kommer att göra ditt kök mer effektivt!

Enkla och kreativa kökshackar!

Kolla in dessa enkla och kreativa kökshackar som kan hjälpa dig att bli mer kreativ och effektiv i köket. Några idéer hjälper dig att hålla din mat längre än vanligt, medan andra hjälper dig att göra något mycket enklare och förbättra din kunskap om livet. Prova bara en av följande hackar så kommer du att älska det för att spara tid i framtiden.

Hur man skalar en apelsin.  Det är ett enkelt, snabbt och roligt sätt att skala din mandarin.  Med ett par smarta knivsnitt kan du skala och äta en apelsin utan att droppa juice över händerna.

Förvara is i en påse så att din is inte härdar.

Öppna burkar med lätthet.  Ta på dig en gummikökshandske eller lägg ett tjockt gummiband runt locket.  Denna idé sparar tid och problem med att öppna glaset.

Gör din egen yoghurt pops.  Lägg en träsked i yoghurt.  Frys det och njut av frusen yoghurt

Hur man skalar vitlök på ett enkelt sätt.  Inga enheter, inga knivar.  Krossa, skaka och separera!  Skala en hel vitlök på mindre än 30 sekunder.

Amazon.com: Ice Cube Tray Recept: 75 Enkelt och kreativt kök.
Nytt inlägg 25 ENKEL OCH KYLTILLAGNINGSLIVSHAKKAR Köksredskap, DIY.
35+ fantastiska mathackar som kommer att förändra ditt sätt att laga mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*