Enkla DIY-konsolbord och soffbord

Enkla DIY-konsolbord och soffbord

Har du någonsin känt behovet av att lägga ner något medan du sitter i soffan men utan någon tillgänglig yta inom räckhåll? Du kanske vill äta medan du tittar på TV eller skåla medan du gosar i soffan med en älskad. Det kan helt enkelt finnas tillfällen när du måste stänga av popcorn under en film eller bara vill ha fjärrkontrollen eller din smartphone i närheten.

På grund av sådana situationer har vissa soffor nu sina egna sidobord – för att soffbordet ibland är för långt utom räckhåll. Soffbord är dock inte bara för praktiskt bruk. Du kan också dra nytta av och placera några blommor eller andra dekorativa element som familjebilder på soffan.

Oavsett om du vill använda den för praktiska eller dekorativa ändamål, här hittar du många sätt att göra ett soffbord eller använda det för andra ändamål. Läs vidare för att hitta följande eleganta DIY soffbord idéer.

DIY soffbord med Ikea delar.

Din soffa hade inte sitt eget bord? Det borde inte vara ett problem eftersom du kan reparera dina egna med Ikea-delar enkelt, snabbt och billigt. Allt du behöver är en hylla och dekorativa ben i rätt höjd. När du har satt ihop ditt bord kan du till och med designa det som du vill, om du målar det för att matcha din dekoration. handla om thehomesihavemade

DIY industriellt soffabakbord.

Detta bord i full storlek skiljer sig lite från de andra genom att du kan arbeta eller äta i storlek på soffan. I det här fallet verkar det fungera som ett arbetsområde, eftersom två låga, bekväma bänkar har lagts till under och elektroniken placeras på den tillsammans med dekorativa element. handla om Brassjones

Enkel DIY bakom soffbordet.

DIY $ 20 konsolbordsprojekt.  Snabbt och enkelt.  Bra projekt för.
X-Brace-konsolbord |  Diy möbler planer, träbearbetning projekt.
20+ enkla DIY konsolbord och soffbord idéer - Hati
IKEA Hack Console Table |  Smalt konsolbord, Diy-konsolbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*