Eleganta designalternativ för vardagsrumssten

Eleganta designalternativ för vardagsrumssten

En stenmur kan definitivt förändra hur du ser på inredningen. Av denna anledning skulle det vara en lycklig situation för dig när det gäller estetik, särskilt om du vill ha antingen en modern eller en rustik vardagsrumsdesign. Denna artikel ger dig en uppfattning om hur du kan blåsa nytt liv i vardagsrummet med stenväggar.

Först och främst måste du tänka på det övergripande ämnet som du vill använda i procent i ditt vardagsrum. Vill du använda en modern design eller en mer landsinspirerad plan? När du väl har fått reda på det här kan du åka därifrån.

Stenmur 1-620x413

Källa: orsaksgrupp

För det andra måste du också se till att ditt vardagsrums färgschema matchar själva stenmuren. På denna speciella bild kan du se hur deras rustika utseende matchar stenmuren i hela vardagsrummet. Eldstaden ger också en fin touch.

sten-vägg-2

Källa: klinkstonarkitekter

Här finns ett rustikt underhållningsrum som definitivt kommer att ge stenmuren ett trevligt hem.

stenmur-3

Källa: Bouldering arkitekter

Om du vill ha ett modernare utseende är denna speciella vardagsrumsdesign något för dig. Stenväggen ger definitivt hela designen en mer klassisk känsla.

sten-mur-4

Källa: stotlerdesigngroup

Detta är kombinationen av modern och rustik design som definitivt kompletterar stenmuren i vardagsrummet. Du bör definitivt prova detta i framtiden.

Stenmur 5-620x442

Källa: dawson design group

I detta moderna vardagsrum har denna stenmur definitivt sticker ut på grund av den starka kontrasten mellan de två. Om du vill ha fokus i ditt vardagsrum är en stenmur något för dig.

Stenmur 6-620x413

Källa: demattei

Å andra sidan är detta den perfekta designen om du vill ha mer elegans i ditt vardagsrum. Det ger dig möjlighet att träna dina designmuskler medan du njuter av skönheten i din egen miljö i huset.

sten-vägg-7

Källa: Cornerstonearchitectsllp

Här är en enkel men modern design som du definitivt borde använda i ditt eget vardagsrum i framtiden. Det kommer definitivt att ge mer karaktär till ditt personliga vardagsrum samtidigt som det bibehåller enkelhet och skönhet.

Stenmur-8-620x413

Källa: Dewson konstruktion

Denna bild påminner mig om en medelhavsdesign. Om du vill ha varma färger i ditt vardagsrum är det här speciella färgschemat det perfekta.

Stenmur-9-620x413

Källa: Pekarekcrandell

Om du vill ha en bekvämare vardagsrumsdesign bör du definitivt överväga denna idé i framtiden. Det är enkelt, men elegant och sofistikerat. Något som du och dina gäster säkert kommer att njuta av.

stenmur-10

Källa: paulabergdesign

Det här är bara några av de många vardagsrumsdesignerna du bör använda om du har stenväggar i huset. Ibland är enkel elegans vägen att gå när det gäller inredning. Inte för lite, men inte för mycket heller. Något som är rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*