Eldstadsdesignidéer

Eldstaden är ett av de vackraste tillskotten till alla hem. Men på grund av det stora urvalet är det en utmaning att välja den perfekta stilen för ditt hem. Vi har satt ihop några av de vackra designidéerna för eldstäder som hjälper dig att bestämma vilken design som passar ditt hem perfekt.

Eldstaden ger rummet elegans

öppen spis 2

Traditionell öppen spis

Öppen spis 1

Vit spelar en viktig roll i utformningen av ditt vardagsrum. Det ger renhet. Att lägga till grå undertoner i en vit spis kan skapa en vacker design. Stilkontrasten säkerställer en elegant vit färgpalett.

Rymligt vardagsrum med öppen spis mitt i interiören

Öppen spis 3

Omständliga mönster runt eldstaden ger ditt vardagsrum elegans. De många formerna och den vackra dekorationen kan skapa ett slående utseende på mantelpiece. Eldstads grekiska arkitektoniska design passar in i den klassiska inredningen och designen i resten av vardagsrummet.

Brickstone spis

Öppen spis 4

Vit inredning gör eldstaden till attraktionens centrum

Öppen spis 5

En enkel öppen spis kan förvandla ditt vardagsrum till något speciellt. För att göra ditt vardagsrum ännu mer elegant kan du lägga till en fåtölj med hög rygg och ett konstgjort soffbord. För att markera höjden på eldstaden kan du ha en hög, rundad vik.

Grekiskinspirerad spisdesign

Öppen spis 6

Sten spis

Öppen spis 7

Om du har en tegelsten och du vill ändra färg kan du göra det genom att måla den med dina önskade toner. De flesta husägare föredrar en vit öppen spis eftersom det ger sofistikering i rummet.

Öppen spis i modern inredning

Öppen spis 8

Om du vill att din eldstad ska få uppmärksamhet kan du ha en rektangulär eller välvd öppning med en konkav lättnad. Du kan placera inramade konstverk på mantelpiece för att uppmärksamma eldstaden och målningen ovan.

Modernt vardagsrum med öppen spis

Öppen spis 9

Eldstaden designades extravagant för julperioden

Öppen spis 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*