Drink Station Idéer för ditt parti

Drink Station Idéer för ditt parti

Designa en dryckesstation för festmottagningen i enkla steg. På en varm dag finns det inget som en kall drink. Det skarpa ljudet av limonad som slår isbitar och din första törstsläckande sipp kommer att imponera på alla gäster med en cool känsla. Vi har sammanställt några coola idéer för att inspirera dina kreativa stilar för dryckesstationer.

Kreativa dryckesstationidéer för ditt parti

Vatten dricksstation.  Unna dina gäster en snabb nedkylning för sommarfestmottagningen med denna vattenstation.  Lägg till snygga vattendispensrar med fantasifulla fördelar som citron, gurka, lime, mynta och jordgubbar för köttsmaker.

Ganska rosa dryckestation.  Jag uppskattar verkligen den här rosa dryckesstationen för sitt bord, de utsökta etiketterna, de färska blommorna och den rosiga drycken för en söt, romantisk stil.

Ganska rosa dryckestation. Jag uppskattar verkligen den här rosa dryckesstationen för sitt bord, de utsökta etiketterna, de färska blommorna och den rosiga drycken för en söt, romantisk stil

Helt klart cool sommardrycksstation.  Ta med magin i klara glasögon i massor genom att fylla dem med en juvel-ljus blandning av din stil och matchande frukter.  Dina gäster kommer utan tvekan att bli imponerade av den här coola sommarsmaken.

Mimosa Bar.  Lägg till ett urval av färska frukter som bär, blodapelsiner och limonader.  Servera dem i vackra behållare.  Avsluta denna vackra mimosa barstil med vackra flaskor från ditt favoritvin.

Punchbowls dryck station.  Lägg till en uppfriskande drink, färska limonader och klassiska glasögon för att skapa denna feststation i versionen av punch-skålen.  Det ger tillbaka den kraftiga charmen.

dryck station idéer för din nästa fest (eller dusch eller bröllop.
Pin på Outdoor PartyIde
25 kreativa dryckstipsidéer för ditt parti 20
25 kreativa dryckstipsidéer för ditt parti 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*