Dream Kitchen designidéer

Dream Kitchen designidéer

Medan jag pottar om mitt ödmjuka lilla kök som förbereder middag, inte längre har plats på bänken, fångar strategiskt staplade bakformar när de faller ut ur garderoben och lägger mina köksredskap i dragningen, jag drömmer om dagen jag går i köket i min dröm.Dröm kök

Mycket utrymme på bänken, ljus och ljus, öbänk för konversationer medan du förbereder middag eller en avslappnad måltid, massor av funktionellt förvaringsutrymme, fantastiskt ljus. Suck … för tillfället måste jag bara lägga ner dessa idéer för en annan dag. Och se till att jag inte bränner middag medan jag drömmer hela dagen!vitt kök

Jag slår vad om att diska inte är ett problem om du har ett sådant fönster att titta på.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*