DIY utomhus sängar idéer

DIY utomhus sängar idéer

Att ligga ner i en utomhussäng på en luftig kväll kan vara lycklig och inte mycket kan jämföras med den avkoppling du får av den. Det finns olika typer av yttre sängar som du kan göra själv för att njuta av komforten av lätthet och avkoppling. Använd enkla och återanvända föremål hemma och förvandla dem till en avslappnad säng som du kan använda utomhus!

trampolin

Bäddsoffa i betong:

Kolla in den här coola bäddsoffan i betong med många kuddar ovanför. Du kan ta bort kuddarna och använda soffan som en yttre säng för att lägga dig avslappnat på en söndagskväll och koppla av medan du lyssnar på musik.

Betongbädd _ soffa

Återvunnen gammal barnsäng:

Om du har en gammal barnsäng hemma kan du helt enkelt återvinna den till en gungbädd som ser fin ut på din veranda och som också är väldigt bekväm och trevlig. Allt du behöver göra är att ta bort ett av räckena från den större sidan och hänga upp det så att du kan svänga bekvämt.

Spjälsäng

Dagkudde dagbädd:

Detta är en enkel dagssäng utomhus där allt du behöver göra är att placera en kudde och använda ett tunt tyg som hänger på grenarna på träden för att bilda en baldakin för att få den att se attraktiv och inbjudande ut. Skulle det inte vara perfekt för att läsa en bok eller lyssna på din favoritmusik?

dagbädd

Gammal dörr gungbädd:

Detta är en annan återvunnen gungbädd som kan tillverkas av gamla dörrar. Häng den gamla dörren och lägg på några bekväma kuddar på den för att koppla av gungbädden.

Dörr till säng

Pallbädd:

En av de enklaste sakerna att återvinna som du kan använda är en pall för att bygga alla typer av möbler, och sängar är mycket lättare. Täck pallen med en kudde och några kuddar för att göra din pallbädd lika bekväm som alla andra DIY-sängar. Du kan helt enkelt lägga sängen på golvet eller hänga upp den på en gungbädd.

Pallbädd

Betongplattor i trä:

Detta är en annan fyrkantig betongbädd där träskivorna sätts in i det fyrkantiga blocket och du kan lägga en kudde på plankbotten. Detta är väldigt enkelt att konstruera och också mycket billigt.

Platt säng

Sledbädd:

Använd en gammal släde för att skapa en säng som ser annorlunda och vacker ut i trädgården.

Slädbädd


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*