DIY Trellis Idéer för trädgård

DIY Trellis Idéer för trädgård

Älskar du trädgårdsskötsel? Om du letar efter nätidéer har du kommit till rätt plats, även om du inte letar efter en. Bara byta på idéerna för att inspireras av dem och du kommer snart att implementera dem i din trädgård. Dessa DIY-rutnätidéer är väldigt enkla och du kan omedelbart använda de tillgängliga materialen hemma för att skapa en trädgårdsgrill.

Cykelgaller:

Ge gamla cyklar liv genom att fästa dem i trädgårdsstaketet eller helt enkelt luta dem upprätt i din trädgård med hjälp av en stolpe eller stolpe. Dessa hjulbuntar ser kreativa ut och det cirkulära mönstret med löven löper på dem ser väldigt snyggt ut.

Garderobgaller:

Använd den gamla garderoben hemma för att skapa ett rutnät genom att fästa det på stora krukor. Spraya garderoben i ljusa och vackra färger så att den ser attraktiv och kreativ ut.

Crib räcke nät:

Många av oss har gamla spjälsängar hemma som har funnits där i flera år utan att veta hur man ska återanvända dem, eller så vill du bara inte ge bort dem. Nu kan du återanvända spjälsäcken för att skapa ett rutnät och göra hela spjälsängen till en gunga, skrivbord eller bänk.

Gammal dörrgaller:

Detta är en gammal dörrgaller som ser väldigt inbjudande och attraktiv ut nära trädgårdsstaketet. Detta kommer att se ut som en magisk dörr som har en hemlig ingång från trädgården med löv och blommor. Du kan luta dörren mot staketet så att det ser väldigt underhållande ut än att bara göra det mitt i trädgården.

Trappgaller:

Stegar har listats i olika DIY-idéer och kan användas i olika former och platser för olika ändamål. Dessa stegar är billiga och finns i nästan alla hus. Spraya helt enkelt stegen i ljusa färger och använd den som ett galler i din trädgård. De kommer att justeras därefter omedelbart.

Spegelramgaller:

Använd gamla och stora spegelramar för att använda dem som galler, och de ser mycket trevligare och mer dekorativa ut än de vanliga dörrkarmarna.

Tipi-rutnät:

Använd stolpar eller tunna långa pinnar för att skapa en tipi där den kan användas som en trellis och som ett frodigt grönt tält för dina barn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*