DIY Spetsdesign Idéer

DIY Spetsdesign Idéer

DIY-spetsdekorationsidéer ger dig ett av de bästa slutresultaten som ser lika vackert ut som det som köpts i butiken och som också ser enkelt och elegant ut. De är lätta att göra och du använder enkelt färdigt spets eller virkat material för att dekorera ditt hem.

Väggdekoration

Idé för stolinredning:

Om du gillar att virka är detta väldigt intressant för dig, eftersom du kan spendera all din fritid på att virka och kombinera de små virkmönstren i ett täcke för soffan.

Stol dekor

Drömfångardekor:

Täck helt enkelt broderibågen med en spetsremsa och häng sedan upp spetsremsorna tillsammans med matchande pärlor eller fjädrar. Du kommer att bli en underbar drömfångare för ditt rum.

Drömfångare

Örhängen arrangör:

Har du en gammal antik spegelram som har funnits runt hörnet länge utan användning? Det är hög tid att använda dem eftersom du kan spraya dem och sedan binda dem horisontellt med spetsremsor och använda dem som örhängen.

Örhängen arrangör

Ljuskrona med spetsar:

Denna ljuskrona med spetsar är väldigt lätt att tillverka eftersom du bara behöver två broderramar av olika storlek i minskande storlek, som sedan binds ihop med en sladd. Sedan kan du hänga spetsen löst som på bilden för att få en vacker spetskrona.

Ljuskrona med spetsar

Spetsskärm:

Använd en gammal lampskärmsram som broderramarna, och du kan bara ta ett långt spetsmaterial och binda det runt ramen med ett satinband och fäst det med en rosett eller en stor blomma så att det ser snyggt ut.

Spetsskärm

Mason burk täckt med spets:

En annan enkel DIY-dekorationsidé är att linda in masonburken med en spetsband och du kan ytterligare dekorera den med pärlsträngar eller färgade trådar. Detta kommer att se snyggt ut och den återstående transparenta delen kan användas för att visa insidan av glaset.

Spetsig murare burk

Trevlig bordslöpareidé:

Vad sägs om att göra en vacker bordslöpare med gammal virkning medan du kan koppla ihop dessa spetscirklar i rad och lägga dem på bordet.

Topplöpare

Idé för bordsdekoration:

Täck de gamla rustika borden med denna typ av dukmaterial med en spetskant, där de också ser väldigt vackra och eleganta ut.

Bordsdekoration

Idé för bordssättning:

Skär en rektangulär bit jute eller säckmaterial och sy kanterna. Du kan också sy en lapp med spetsmaterial över den så att väskan ser elegant vacker ut.

Sittplats vid bordet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*