DIY soffbord idéer

DIY soffbord idéer

Har du någonsin undrat om du kan designa ditt eget soffbord med hjälp av de kasserade sakerna hemma? Ta en titt på dessa DIY soffbord och du kommer att bli stolta över att göra en hemma eftersom de är enkla, lätta och underhållande när du är hemma och ser fram emot en fritidsaktivitet eller ha kul med att camping med dina barn. De lär sig att återvinna saker istället för att bara slösa bort tid framför TV: n eller datorn.

Soffbord gjord av trälåda

Soffbord gjord av trälåda

Detta är ett vackert rustikt trä soffbord av träremsor. Detta kommer att se väldigt annorlunda ut och unikt eftersom du kan placera det i din trädgård eller gräsmatta. Detta kan dekoreras ytterligare genom att måla det i ljusa färger som förbättrar utseendet, men jag föreslår att du bara lämnar det eftersom det är för att betona det rustika naturliga utseendet. Detta kommer definitivt att se snyggt ut om du vill ställa upp ett soffbord utomhus. Eftersom det är billigt behöver du inte oroa dig för att någon stjäl det.

Detta är ett vackert kaffestativ som består av en enkel rund träskiva med plywood för den blanka ytan och tre stora stenar som fungerar som stativ för bordsskivan. Är det inte unikt och snyggt? Din familj och dina vänner kommer bara att bli förvånad över att se soffbordet du har gjort med det lätt tillgängliga materialet som ser bra ut.

DIY-kaffe med stenställ

DIY-kaffe med stenställ

En annan trevlig idé att använda ditt gamla utslitna stativ är att måla det i valfri färg. Nästa steg efter målning och torkning i luften är att dekorera den med ett snyggt urval av skal och att få den att se väldigt dekorativ och innovativ ut. Du kan också dekorera den med paljetter, småsten, pärlor etc. Idén om att dekorera visas nedan och du kan ytterligare förbättra den med dina egna idéer så att den ser väldigt annorlunda ut än andra monter på marknaden.

En dryckelåda kan återanvändas som ett soffbord, och kan du tro det? Ja det kan det vara. Bilden nedan visar hur en dryckelåda fästs med ben för stöd och bilder, blommor, skal eller andra dekorativa föremål placeras i den och täcks med en glasplatta. Ditt DIY soffbord är nu klart för användning.

Ett annat trevligt exempel på hur en vinfat kan användas som ett soffbord. Skär vinfat på hälften och placera en platt träskiva ovanpå och fäst träben på den. Nu kan du måla eller lackera det och använda det som ett soffbord.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*