DIY-skrivbord för hemmakontor

DIY-skrivbord för hemmakontor

De som arbetar hemifrån vet hur viktigt det är att ha nyttigt och estetiskt tilltalande arbete i ditt hem. När det gäller det är ditt skrivbord den viktigaste delen av hemmakontoret, och att spela den här nyckelspelaren är inte så dyrt eller svårt som du tror. Det finns många bra sätt att försköna ditt skrivbord på, och vi har lösningen för din stil:

1. Inspiration: Pottery Barn

DIY skrivbord

vit hemmakontorsstil

Heminredning

Ta ett hörnbord och ett par arkivskåp för att lyfta fram det här Pottery Barn-inspirerade utseendet. Måla dem i en fin, ren vit. Ta bort alla ben och beslag som är fästa vid skrivbordet och lägg till hängslen i det bakre hörnet. Altfiol! Hur vacker ser vit ut? Och dina garderober ser så mycket bättre ut!

2.DIY stående skrivbord

DIY skrivbord

Spara plats med detta smarta stående skrivbord! Nu kan det vanliga höga skrivbordet vara ganska dyrt, men det är allt du behöver för att få något så vackert och fullt fungerande som det här höga skrivbordet hemma, om du är uppfinningsrik, vad du ligger kvar och om du går till IKEA .

3. Skapa och designa ditt eget skrivbord

DIY hemmakontor

Nu är detta tips lite mer för dem som älskar att hålla sitt material i handen. Trots alla detaljer är projektet ett projekt som är relativt enkelt när du vet vad du ska göra. För den här fantastiska DIY-handboken för ditt eget bord, börja med en fin, robust trädörr. Du vill att den ska vara bred och smidig.

fint

trädörr

Bordsbenen bestod av två bitar av furu limmade ihop för att skapa såghäststil. Låt benen vara heliga för dina ledningar och sladdar och liknande, ett trevligt och diskret sätt att placera dina elektriska enheter ordentligt på ditt bord. och det gör också saker mindre röriga! Sand, grundfärg och färg. Du är färdig!

4. Hur man bygger ett mini-bärbart skrivbord

Mini skrivbord

Jag tror att vi alla kan vara överens om att mini-bärbara datorer är bomben. Kompakt, bärbar och supersöt. Den här lilla hjälten förtjänar ett eget skrivbord, och om du skapar ditt mini-bärbara skrivbord får du bara tillbaka några dollar. Du vill ta de mått du vill bestämma hur stora träbitarna ska vara. Du vill använda tall som är laminerad för toppen, tallben och en cirkelsåg.

design

När bitarna är skurna, skär en nisch. Användningen av ett mynt som mall och ett sticksåg med ett rullblad hjälper. Klipp ut kanterna. Använd en liten geringssåg för att skära benen (uppifrån och ned) och de främre stigarna med en cirkelsåg för att skära framkanten på hyllan. Montera skrivbordet med skruvar och lim. Borra pilothål överst, säkra benen med träskruvar på vardera sidan och sätt i skruvhålen ordentligt, låt färgen rinna!

5. Hemstudio skrivbord

Inre

enkel heminredning

För att uppnå denna stil behöver du bara en bordsskiva och fyra ben. För din stationära bildskärm kan du lägga till ett annat skrivbord ovan. Dölj alla röriga kablar och presto! Ditt eget kommandocenter och otroligt budgetvänligt!

diy

Nummer fyra kommer säkert att uppröra alla. Med sina rena linjer och modern design är den perfekt för att bläddra i en lärobok eller göra pappersarbete. Funktionellt och elegant, hur snyggt bekvämt.

elegant modern skrivbordsdesign

Som namnet antyder behöver du björkplywood, akryl, Douglasgran, några aluminiumfästen, några förskurna sektioner av galvaniserat stål, ett par rostfria skruvar, ett par skruvar och T-muttrar, som en burk polyuretanfinish, universallim, dubbelsidig tejp, något bilvax, bred tejp och aluminiumfolie. Listan är en gander, men det är ganska enkelt att sätta ihop den som de andra stilarna på vår lista.

7. Ditt eget skrivbord för mindre än $ 30

BORDSIDÉER

Material för DIY

enkel

Du behöver inte släppa dessa dollar på ett vansinnigt dyrt skrivbord om du enkelt kan anpassa och bygga dina egna för mindre än $ 30 hemifrån! Börja med en 9 cm bred CLS. Vi använder detta för skrivbordets ram och ben. Få en 6 centimeter CLS för synligt stöd. Du behöver en 18 mm plywood för att göra skrivbordet. Skär den i 4-tums plankor, placera den på skrivbordet och placera ett litet utrymme mellan plankorna. Efter att ha skruvat och limmat allt för att hålla det säkert målar du det som du vill!

8. Anpassat skrivbord

anpassat skrivbord

skrivbord

hur en

Skrivbord för ditt hem

Skåp är en utmärkt bas för skrivbord och även för att förvara dina tillhörigheter! De ger stil och serverar funktion. För att få ut det mesta av din shopping, välj skåp med vackert snitt och enkel design som passar bra med bordets material. Trä är ett utmärkt material för skrivbordet och dina garderober. Lägg till mer karaktär på din bordsskiva genom att måla med skumborstar.

9.DIY stående skrivbord

billig diy

enkelt hur man gör ett skrivbord

Upcycling borde vara en sak eftersom det är miljövänligt och effektivt! Ta en befintlig bordsskiva runt ditt hus och stapla en annan bordsskiva över den. Att säkerhetskopiera. Gjort.

10. Elektroniskt skrivbord

Vi ska ha kul med en fackla.

elektroniskt skrivbord

Trä

textur

leverera

Efter en fin slipning, flytta din blåslampa i horisontell vinkel och ha kul. Applicera sedan en fuktig trasa på den och låt färgningsprocessen börja. Lägg till glas och ben så är du klar!

11. Väggdisk i Murphy-stil

elegant hängande skrivbord

Ta en bit tjockt trä och fäst gångjärn och kablar i kanterna. När du har monterat ett idiotsäkert bärsystem, monterar du det på väggen. Där har du det! Ett elegant, minimalistiskt skrivbord som du kan fälla ihop när du inte använder det. Ah, smart.

12. Hyllstöd DIY-skrivbord

modernt DIY-skrivbord

Skrivbord är lika användbara som skåp och lägger till funktionalitet och stil till ditt bord. Ta en bra bordsskiva, förbered den som du vill och måla den efter eget tycke. Tada!

13. Mid Century Modern Desk

MODERN

Vill du ha ett modernt skrivbord, men bara en byrå för montering? Var aldrig rädd för du har blivit välsignad med många hörn och väggar. När du har valt ditt hörn, lägg först till benen i byrån och ge den en viss höjd. Ställ in en elegant, snygg bordsskiva för att ge den stämningen från mitten av århundradet du letar efter. Där har du det, original och fräsch.

14. Uppdaterad tabell med raka ben

design

Beundra den otroliga interiören i dessa bordsben! Att lägga till personlighet på ditt skrivbord är nu mycket roligare och kreativare. Det behöver inte vara dyrt eller mycket för att din arbetsplats ska se otrolig ut. Det handlar bara om detaljerna du anger. Bordben med ett coolt mönster eller interiör? A ++

15. Gör-det-själv-skrivbord med vintage symaskinbordben

detaljer

Ta en kö från dessa bordsben, mina damer och herrar! Vintage och elegant kan jagas på loppmarknader till ett överkomligt pris! Ge ditt arbetsområde personlighet och glans. Att ha dessa invecklade vintageben är en gåva som du och din arbetsplats förtjänar.

16. Industriellt rördisk

Industriell stil

rör

Användningen av galvaniserade rör som bordsben är perfekt för en fräsch, nautisk och industriell känsla! Effektiv och snygg, denna idé är en för böckerna.

17. Minimalistiskt flytande skrivbord

flyta

Nummer 17 handlar om minimalistiska detaljer! Ett effektivt skrivbord i moderna färger, vackra linjer och flytande! Att spara utrymme och ha en så söt arbetsplats har aldrig varit enklare. Skapa ditt flytande skrivbord genom att sätta ihop en hylla i form av en rektangel och sedan fästa den med dina vinklar och skruvar enligt följande. Njut av!

18. DIY dubbelt skrivbord

blå

Ett dubbelt skrivbord som har dubbelt arbete och inte dubbelt kostar eller anstränger sig? Vi har det här. Dra ut en bordsskiva med bokhyllan och fäst benen. Ja det är det. Du är klar och du har rätt, det är för bra för att vara sant!

19. Sågat bord

symmetri

Ett genialt sätt att optimalt utnyttja det material du har kvar. Ta en dörr eller bordsskiva som ska soptunnan och använd den i hälften. Efter slipning, grundning och målning, fixera benen och gör samma procedur för den andra halvan. Resultatet? Ett klassiskt arbetsområde för två personer, symmetri och elegans.

Vi hoppas att du gillade dessa idéer för ditt nästa fantastiska DIY-projekt! Begränsa dig inte till dessa, för möjligheterna är oändliga. Vi skulle dock vara glada om du testar våra tips eftersom de alltid är garanterade vinnare! Ha så kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*