DIY sidobord idéer för utomhus och inomhus

DIY sidobord idéer för utomhus och inomhus

Sidobord är en fantastisk uppfinning när det gäller dekoration och inredning. De är mycket mångsidiga, användbara och kan läggas till i praktiskt taget alla rum, oavsett om det är stort eller litet.

De flesta av oss är förmodligen mer vana vid att se sidobord som en del av interiören, men det behöver inte alltid vara fallet. Det finns faktiskt många tillfällen då ett sidobord kunde läggas till det yttre utrymmet på ett mycket praktiskt och användbart sätt.

Den här artikeln kommer att visa dig olika sätt att skapa, installera och använda ett sidobord både inomhus och utomhus som du definitivt vill prova själv, oavsett om du är en erfaren DIY-expert eller letar efter ditt första projekt för att hjälpa dig att få din händerna smutsiga.

Vänligen läs vidare för att avslöja följande fantastiska DIY-sidobordsidéer för utomhus och inomhus.

DIY dollarträd speglat sidobord.

Du skulle inte tro vad det här vackra sidobordet är om du bara tittar på det. Stycket byggdes om helt från ett plastförvaringstorn som var helt ommålat på alla ytor, inklusive toppen och täckt med speglar. Den används nu för både förvaring och dekoration, med den eleganta bordslampan på den. via youtube

DIY terrakottakruka sidobord.

Här är ett annat bra exempel på ett vackert och oväntat projekt. För att göra detta bord målade ägarna om en lerkruka och dess botten i omvänd läge och placerade den sedan om. En bred tråd av tråd har lagts till mellan de två och biten är krönt med en matchande liten blommavas. handla om ekonomiskt och elegant

40+ fantastiska DIY-sidobordsidéer för utomhus och inomhus - Hati
40+ fantastiska DIY-sidobordsidéer för utomhus och inomhus - Hati
40+ fantastiska DIY sidobordsidéer för utomhus och inomhus - Hati
40+ Fantastiska DIY sidobord idéer för utomhus och inomhus (med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*