DIY servettring idéer:

DIY servettring idéer:

Servettringar är en av de små detaljerna som du kan tänka på när du dekorerar huset för en fest eller under en semester när du bjuder in gäster till middag. Men dessa servettringar ger skönhet, charm och kan också användas som souvenirer när de återvänder.

Servettring med flasklock:

Använd gamla flasklock för att dekorera kalkonansiktet med skakiga leksakögon och färgat papper eller fjädrar. Du kan binda detta med ett band eller en kartongring för att göra det lättare att hålla ihop servetten.

Burlap kanin:

Kolla in den här söta säckvävkaninen som kan användas speciellt till påsk, eftersom den också ser passande och vacker ut. Gör bara en ring ur säckväven och sy öronen på den så att den ser ut som en kanin.

Pom pom dekor:

Du kan använda pom pom för att dekorera servettringarna eftersom de också ser färgstarka, fluffiga och vackra ut. Dessa pomponger kan tillverkas av garn och fästas på snören, band eller till och med ett band, så att de kan användas som en servettring.

Pop-up-kort:

Använd pop-up-kort för att dekorera servetterna eftersom de ser annorlunda ut och du kan ange namnet på den person som firandet äger rum för, namnet på evenemanget etc. Detta kan göras från en kartong som du kan klippa ut namnet och vänd upp det.

Glitterdekor:

Använd bara färgglatt glitter för att dekorera servettringen, eftersom du bara kan linda den med bestick runt servetten så att den ser dekorativ ut. Detta är en av de billigaste och enklaste dekorationsidéerna som kan implementeras hemma. Du kan också använda olika färger på bordet så att det ser mycket mer färgstarkt ut.

Vävnadspappersblommor:

Gör dina egna mjukpappersblommor och bind dem ihop med ett band på servetten så att den ser väldigt söt och vacker ut. Du kan använda en handgjord blomma eller färdiga plastblommor eller till och med en ny blomma för att dekorera en servett.

Toalettpapper ringar:

Klipp ut en bit toalettpapper så att den ser ut som en ring och linda den sedan runt servetterna. Du kan också använda torkade löv med namn målade på för att få dem att se väldigt konstnärliga ut.

Toalettpapper ringar och blad

Toalettpapper ringar och blad


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*