DIY Rope Craft Idéer

DIY Rope Craft Idéer

Rep är ett så enkelt och till synes grovt föremål i vårt dagliga liv. Vi kan använda rep för att göra många saker i vårt liv, till exempel B. binda, bära, dra tunga laster, och det används också på fartyg och båtar. Rep är mer relaterade till nautiska användningsområden. Men det kan hjälpa till att skapa riktigt intressanta utseende när det används kreativt.

Kreativt tinkering med DIY-rep!

Att använda rep för att göra hemtillbehör som vaser, planteringsmaskiner, underlägg, mattor etc. ger ditt hem en nautisk stil, speciellt om du har ett hus nära havet. Användningen av hantverkståg som ett halsband, armband och pannband ger din garderob ett slags fashionabelt element. Kolla in följande kreativa DIY-idéer med rep. Lär dig hur mästarna gör dessa fantastiska dagliga hantverk med rep.

Blomkrukor som slås in i rep. Vik ett rep runt några billiga terrakottakrukor och lägg till en antydan till färgrester. Resultatet är en söt utomhus mittpunkt! Du hittar detaljerad information i handledningen

DIY-rep insvept i vas. En vas, några rep, en het limpistol och hett lim är allt du behöver för att göra den här linomslagna vasen. Det kommer att bli ett fantastiskt bord mittpunkt med några höstblommor och löv.

DIY replindad lampskärm. Förvandla en tråkig, enkel lampskärm till en anpassad nyans med sisalrep. Detta är ett enkelt men nytt projekt.

DIY rustik jute- eller sisal-repmatta. Denna matta har en rustik touch och skulle se bra ut nära din eldstad eller på en veranda. Se mer

DIY sjöspegel. Denna konstiga nautiska repspegel ser så fantastisk ut när den placeras i ditt sovrum.

20 DIY-projekt med Rope Craf
20 DIY-projekt med Rope Craf
23 Nautical Rope Decor & Craft Ideas | Nautisk repdekor, rep.
DIY Jute Rope Wall Hanging | Bäst Idé för hantverksavfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*