DIY resväska sängbord för sovrummet

DIY resväska sängbord för sovrummet

Om du vill skapa ditt eget vintage nattduksbord men inte vet hur du ska börja är det din lyckodag eftersom vi ger dig några steg du behöver följa för att bygga ditt eget nattduksbord i din egen trädgård så snart som möjligt . Här är några av de material du behöver.

9

  • Liten vintage resväska
  • Ett gammalt nattduksbord
  • Fick syn på
  • borra
  • Måttband eller linjal
  • Lim (för trä)
  • Hårdvara och färg
  • primer

Det första du ska göra är att se till att du kan mäta hur högt bordet ska vara. Du kan göra detta med ett måttband eller linjal.

10: e

Sedan kan du mäta dina ben på hårdvarudelar och klippa dem till rätt storlek och höjd.

11

Därefter ska du klippa en bas för resväskan. Här bör det stödjas säkert.

12

Du borde sedan fästa bordsbenen på basen som just har klippts ut.

13

Då bör du förbereda dig för att måla hela apparaten. Du kan göra detta genom att slipa det nu gjorda bordet så att det ser slätt och rent ut.14

Du kan sedan måla bordet med valfri färg. Innan du målar måste du dock se till att du kan täcka bordet med en grundfärg.

15

Därefter kan du sätta in några skruvar i hörnen på ditt bord för att säkerställa den färdiga produktens hållbarhet.

16

Sedan kan du lägga fodralet på golvet och fästa det med några extra skruvar och skruvar. På detta sätt kan du säkert göra det förra utan rädsla för att fallet så småningom faller.

17: e

Källa: medan de sover

Nu kan du omforma ditt DIY resväskbord enligt dina önskemål. Du kan antingen måla över fodralet eller bara behålla det ursprungliga utseendet. Oavsett vad du gör kommer du definitivt att njuta av den här aktiviteten, vare sig du är ensam eller med en vän.

Ytterligare minnen

Du kan antingen måla ditt bord med pensel eller sprayfärg. Om du väljer det senare kan du dock se till att du applicerar flera lager av färgen för att undvika en vattnig yta.

Det här är bara några av de många hantverk som du kan göra hemma utan att spendera för mycket pengar. Allt du behöver är lite kreativitet och du kommer definitivt att gå långt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*