DIY-projekt för att hålla hemmet organiserat

DIY-projekt för att hålla hemmet organiserat

Är du en riktig freak I så fall är det säkert att säga att du försöker hitta helt nya sätt att ordna. Om svaret är ja kan den här artikeln hjälpa dig att vara ännu mer organiserad än tidigare. Hur? Genom att ge dig några idéer om vad du kan göra för att hålla dina saker i ordning och ur vägen för det mesta.

Först och främst kan du skapa din egen poststation. Som du kan se på den här bilden kan du med denna speciella enhet behålla alla viktiga e-postmeddelanden och papper för att hålla dem organiserade hemma.

diy-organisation-1

Källa: ninemsn

För det andra kan du skapa din egen familjemapp. Här kan du hålla alla dina minnen och lägga upp anteckningar för att hålla dina personliga aktiviteter och familjeaktiviteter enligt schema.

diy-organisation-2

Källa: trettio dagar

Därefter skulle det hjälpa dig att skapa din egen garderob arrangör så här. Detta består endast av ett enda inramat bräde med några krokar fästa på det. På så sätt har du en plats där du kan lagra alla dina tillbehör utan att ständigt behöva leta någon annanstans.

diy-organisation-3

Källa: lookiewhatidid

Du kan också ha ett schema ombord så här. På detta sätt kan du hålla alla möten i din egen och familjens ordning. Detta kommer säkert att hjälpa till med dessa hektiska scheman varje dag.

diy-organisation-4

Källa: bara någonstans

För dem som inte har mycket utrymme i ditt sovrum kan du använda den här rullbokkorgen för alla dina favoritläsmaterial. Det är verkligen utrymmesbesparande eftersom du bara kan rulla den under sängen för att förvara den vid behov.

diy-organisation-5

Källa: justthebeesknees

Om du letar efter en plats där du kan behålla alla dina konstmaterial som affischfärger är det här det perfekta projektet för dig. Du kan använda PVC-ledningar för att skapa denna speciella enhet.

diy-organisation-6

Källa: Madincrafts

Å andra sidan, om du har begränsat utrymme i ditt hem, är denna gör-det-själv-arrangör en av de bästa idéerna du kan göra för att hålla ditt rum rent och snyggt. Här kan du spara alla dina telefonmeddelanden och anteckningar så att du enkelt kan komma åt dem i framtiden.

diy-organisation-7

Källa: modpodgerocksblog

Du kan också förvandla din hall till förvaringsutrymme genom att fästa några krokar för att hänga upp den. Om du vill kan du också installera några dörrar för att dölja just detta område i huset.

diy-organisation-8

Källa: positivt fantastiskt

Du kan också installera några behållare på köksväggarna för att organisera en del av din post och annan möjlig korrespondens i framtiden. Detta gör det lättare för dig att komma ihåg allt du behöver göra för dagen.

diy-organisation-9

Källa: inhemsk ofullkomlighet

Slutligen fyll i alla uppgifter som dina barn behöver göra för dagen och fäst dem på väggarna med ett sådant bord. På så sätt behöver du inte ständigt bry dem om att göra sina jobb.

diy-organisation-10

Källa: thewinthropchronicles

Förhoppningsvis hjälper dessa enkla DIY-projekt dig att hålla dig själv och din familj organiserad. Klicka bara på länkarna för att lära dig mer om projekten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*