DIY patriotiska hantverk och dekorationer för Memorial Day

Strax före minnesdagen kommer barnen hem från skolan och letar efter aktiviteter. Det är dags att få ut den röda, vita och blå färgen för patriotiskt hantverk. Kolla in dessa patriotiska hantverk och dekorationer för 4 juli eller Memorial Day som är riktigt charmiga och många är också mycket barnvänliga. Från konfettipopparraketer eller popsicle-stickflaggor till blåsstrumpor eller ljushållare, det finns många saker som gör att ditt hem ser festligt ut för en patriotisk semester.

DIY patriotiska hantverk och dekorationer för 4 juli eller Memorial Day!

4 juli Confetti Popper Missile.  Vem säger att du inte kan ha fyrverkerier i huset?  Med dessa konfetti-popperraketer kan du spränga saker utan att någonsin sätta eld på någonting.

Patriotiska röda, vita och blåa älvljus.  Dessa DIY-garnkulor är så roliga att montera.  Dessa bollar av tråd är inte bara festliga lampor utan är också perfekta som kransar eller kan enkelt presenteras som bordsdekorationer i en skål.

Patriotiska röda, vita och blåa älvljus. Dessa DIY-garnkulor är så roliga att montera. Dessa bollar av tråd är inte bara festljus, utan är också perfekta som kransar eller kan enkelt presenteras som bordsdekorationer i en skål. källa

Patriotisk ljusstake.  Dessa patriotiska ljusstakar skapar inte bara ett festbord för 4 juli utan luktar också dofter som håller insekter borta från dina gäster och din mat.  Så sätt bordet, tänd ljusen och förbered dig på en felfri fest.

Glitter band flagga.  Elegant rustikt hantverk gjord av ganska röda, vita, blå band och träskivor.

Röda, vita och blåa murarburkar.  Sätt ihop dessa tre målade murarburkar i en amerikansk flagga.  De skulle vara trevliga som en hållare för blommor eller andra saker.

20 Memorial Day Decorations - DIY patriotiska dekorationer för.
DIY Craft Tutorial: Patriotisk flaggdekoration för Memorial Day eller.
22 Memorial Day Crafts: Patriotic BBQ Party Ideas och DIY Party.
DIY patriotiska hantverk och dekorationer för 4 juli eller Memorial D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*