DIY örngottdesigner

DIY örngottdesigner

Är du uttråkad av dina örngottdesigner? Om svaret är ja, är det här artikeln för dig. Här kommer vi att försöka presentera några av de mest innovativa och konstnärliga örngottdesignerna du kan använda för dina egna kuddar i framtiden. Förhoppningsvis får du en uppfattning om hur du enkelt kan krydda dina kuddar och därmed spendera en mer äventyrlig tid på att drömma om livet och hur du vill leva det.

Först, var inte rädd för att använda olika mönster och färger när du skapar dina egna kuddar till ditt vardagsrum eller sovrum. Om du vill att dina kuddar ska ha ett specifikt tema, använd bilddesignen nedan. Den som ligger hårt på en kudde skulle säga tusen ord mer än du någonsin kan säga.

Kudde 1

Källa: sök ny

För det andra kan du också använda klassiska mönster som detta chevronmönster för dina kuddar. Var inte rädd för att använda mörka färger som grå eller svart för dina mönster. Detta kommer säkert att ge karaktär till din kudde i framtiden.

Kudde 2

Källa: spotoftesigner

En annan sak att komma ihåg när du designer ditt eget örngott är att du kan använda den för att göra en förklaring. Om du vill skicka ett meddelande via inredningen är det här det perfekta stället för dig att göra det. Du kan antingen visa detta för dina vänner eller bara använda det för att bekräfta de saker du tror på.

Kudde 3

Källa: Utsikt från kylskåpet

Att skapa ditt eget örngott är ett konstverk i sig. Bilden nedan visar detta. Det är definitivt ett av de mest konstnärliga örngott jag någonsin sett i mitt liv och ett som du gärna skulle använda i dina egna mönster i framtiden.

Kudde 4

Källa: Whatsurhomestory

Du kan också välja att hålla det enkelt. Använd ett monokromatiskt färgschema och gör också en förklaring med inspirerande ord. Den här nästa bilden är definitivt en kombination av de tidigare nämnda designtipsen.

Kudde 5

Källa: hjärta

Om du gillar färg är denna nästa design den perfekta att använda. Den erbjuder den perfekta blandningen av de ljusa färgerna som du ofta ser utomhus, medan de enkla dämpade färgerna förblir intakta. Det är en perfekt kombination av enkla och bullriga mönster som definitivt kan fungera som ett fönster för din egen personlighet.

Kudde 6

Källa: Honungsbjörnsfält

Det här är bara några av de vanligaste hudtonerna i dessa mönster som du kan använda för dina egna kuddar hemma. Detta är definitivt något du bör tänka på eftersom det inte bara tar fram dina konstnärliga talanger utan också ger dig den mest bekväma sömnen du någonsin har upplevt.

DIY prickiga kuddeDIY kudde med prickar

källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*