DIY nagellack förvaringsställen idéer

DIY nagellack förvaringsställen idéer

Detta är en av de mest intressanta bloggarna för de flesta tjejer där ute som älskar nagellack och de ljusa färgerna på naglarna som passar alla kläder när de går ut ur huset. Med så många nagelfärger hemma måste du ibland vara frustrerad över att välja den färg du vill ha i röran, men du behöver inte oroa dig längre eftersom dessa lagringsidéer gör det lättare för dig att hitta dem enkelt och kreativt.

Cupcakes rack:

Med så många muffinsställ och hållare hemma kan du använda de gamla för att vackert visa nagelfärgerna efter deras nyanser och typ av färg i varje rack. Detta gör att det ser väldigt snygg ut som ett fönster med färger.

Förvaringsidéer för nagellack för fiskskålar:

Du kan använda gamla fiskskålar för att hålla nagellack i den, eftersom skålarna kan förpackas med olika dekorativa saker som målningar, glitterdekor, kristallinredning eller bara en halsduk för att få dem att se dekorativa ut.

Inramad hylla:

Använd träkarmarna med hyllor för att förvara nagellackerna i dem. Du kan ordna nagellacken på hyllorna på ett snyggt sätt och de ser ut som en inramad väggdekor. Det är också lättare för dig att få den färg du vill ha under arbetstiden eftersom du inte behöver slösa tid på att leta efter den.

Stor förvaringsidé för glasbehållare:

Använd långa glasögon för att hålla nagellacket där inne. Dessa genomskinliga glasögon ser väldigt snygga och färgglada ut och har olika färger. Du kan enkelt få dessa förvaringsmaterial eftersom dessa glas finns i de flesta hushåll.

Idéer för förvaring av pallar:

Du kan använda paletten hemma för att lagra nagellack. De ser naturliga ut och ger rummet ett rustikt utseende. Du kan också få det att se snyggt ut genom att spruta ljusa färger på paletten så att det ser annorlunda ut.

Idéer för lagring av PVC-kablar:

Du kan göra små sektioner med PVC-trådar för att lagra nagellackerna, och de kan lätt hängas på väggarna, där det är lättare att få tillbaka nagellackerna och hålla dem.

Idé för förvaring av skoboxar:

Dekorera skoboxen med en presentask eller något annat material så att den ser färgstark ut. Du kan helt enkelt förvara all färgpolish i den och hålla den säker i din byrå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*